Sosyal Medya

Ne? Nasıl yapılır?

Instagram Hikaye İndirme ve Gizli Hikaye İzleme Nasıl Yapılır?

Instagram'da sevdiğiniz kişilerin hikayelerini indirmek mümkün mü? Instagram Hikaye İndirme ve Gizli Hikaye İzleme Nasıl Yapılır?

Instagram Hikaye İndirme ve Gizli Hikaye İzleme Nasıl Yapılır?

Hiçbir Uygulama Yüklemeden Instagram Hikayelerini İndirme Nasıl Yapılır? 24 saat içinde silinen hikayelerin izlenmesi veya indirilmesi nasıl yapılır? Instagram Hikaye İndirme ve Gizli Hikaye İzleme Nasıl Yapılır?

Instagram hikaye indirme ve gizli hikaye izleme yöntemlerini paylaşacağımız yazımızda telefonunuza hiçbir uygulama yüklemeyeceksiniz. Aynı zamanda sizden Instagram şifresi girmeniz de istenmeyecek; diğer aldatıcı siteleri ve uygulamaları tamamen unutabilirsiniz.

Instagram Hikaye İndirme ve Gizli Hikaye İzleme Nasıl Yapılır?

Instagram hikayeleri kullanıcıların anlık durumlarını fotoğraf ya da video olarak paylaştıkları kısa olaylardan oluşuyor. 24 saat içerisinde silindiği için kaçırılmadan izlenmesi ya da indirilmesi gerekiyor. Kullanıcılar beğendikleri kullanıcıların, ünlülerin ya da eski sevgililerinin, kız veya erkek arkadaşlarının hikayelerini gizlice izlemek istiyorlar. Sevdikleri ve tekrar kendi Instagram hesaplarında paylaşmak istedikleri hikayeleri de indirmek istiyorlar.

Aklımıza hemen bunun mümkün olup olmadığı? sorusu gelebilir. Hemen açıklayalım, herkese açık profillerin Instagram hikayelerini gizlice izlemek ve telefonunuza indirmek mümkün. Bunu yaparken siz kendi hesabınızdan giriş yapmadığınız için hikayesini izlediğiniz kişi sizin hikayesine baktığınızdan haberi olmuyor. Yani başkasının Instagram hikayesine gizlice bakmış oluyorsunuz.

Yine aynı şekilde Instagram hikayelerini gizli izlemek ve indirmek için bilgisayarınızı da kullanmanız mümkün. İhtiyacınız olan tek şey internete bağlı bir web tarayıcısı. Herhangi bir program yüklemeden istediğiniz zaman Instagram hikayelerini izleyebiliyorsunuz.

Şimdi size adım adım ve resimli olarak nasıl gizli Instagram hikaye izleme ve Instagram hikaye indirme yapabileceğini anlatacağım.

Instagram Hikaye İndirme ve Gizli Hikayeye Bakma Nasıl Yapılıyor?

  1. Tarayıcınızdan https://www.storieswatch.com adresine giriş yapın.
  2. Karşınıza gelen ekrandaki arama kutucuğuna Instagram hikayesini indirmek ve gizlice izlemek istediğiniz kişinin kullanıcı adını yazıp arayın.
  3. Arama sonuç ekranında aradığınız Instagram hesabını bulup profiline tıklayın.
  4. Profilinde son 24 saatte hikaye eklemişse hemen Instagram hikayesini indirmek için sağ alt köşede bulunan Download (indir) butonuna tıklayın.