Sosyal Medya

iPhone

iOS 13.2.2, Apple’ın yeni güncellemesi çoklu görev hatasını düzeltti

Apple iOS 13'teki çoklu görev hatasını düzenleyen güncellemesini yayınladı. iOS 13.2.2 güncellemesi neleri düzeltiyor? iOS 13.2.2 Hakkında!

Apple sessiz sedasız 13.2.2 güncellemesini yayınladı!

iOS 13.2.2, Apple’ın yeni güncellemesi çoklu görev hatasını düzeltti.

Başka bir şey üzerinde çalışırken iPhone’un arka plan uygulamalarınızı kapatması kadar rahatsız edici bir şey yok. En azından çoklu görevleri bilinçli olarak kullananlar için bu durum böyle.

Bu durumda olanlar iOS 13.2.2 güncellemesini indirmekten memnun olacaklar. Araka planda uygulamaları kapatan bir hatayı düzelten güncelleme aynı zamanda bir kaç iyileştirme de sunuyor. En azından Apple öyle söylüyor.

  • Arka planda çalışırken uygulamaların beklenmeyen şekilde çıkmasına neden olabilecek bir sorunu giderir
  • Bir aramadan sonra iPhone’un geçici olarak hücresel servisi kaybedebileceği sorununu çözdü
  • Hücresel verilerin geçici olarak bulunamayabileceği bir sorunu ele alır.
  • Exchange hesapları arasındaki S / MIME şifreli e-posta iletilerinin yanıtlarının okunamaz duruma gelmesine neden olan bir sorunu giderir
  • Safari’de Kerberos tek oturum açma hizmetini kullanmanın bir kimlik doğrulama istemi sunabileceği bir sorunu giderir
  • Yubikey Lightning ile çalışan aksesuarlarda şarjın kesintiye uğraması sorununu çözer.

Arka plan uygulamalarının çok çabuk kapatılması sorunu sadece bir kolaylık meselesi değil. Aslında verilerinizi kaybedebilir ya da en azından oynadığınız bir oyunda ilerleme kaydedebilirsiniz (ki bu açıkçası daha da çıldırıcı olabilir).

Bunların hepsi güzel  ama dikkat edilmesi gerek bir durumda var; zira güncellemede istenmeyen sonuçlar da doğrulabilir.

Pil ömründe bir düşüş. Arka plan uygulamalarının çok hızlı kapatılması iyi olmamakla birlikte, muhtemelen pil ömründen biraz tasarruf sağlamıştır. Bu nedenle güncelleme sonrasında artık uygulamalar daha uzun enerji tüketeceği için, daha fazla pil tüketimi beklemek doğaldır. Söylemek için çok erken, ama bir fark görebileceğinizi tahmin ediyorum.

iOS 13 ile birlikte Apple, artık daha fazla güncelleme yayınlamaya başladı. Umarız bu sonuncu hata düzeltmesi olur. iOS 13.2.2 güncellemesini telefonunuzun Ayarlar menüsünde bulunana Yazılım kısmından yapabilirsiniz.