Sosyal Medya

MacOS

iOS 15, iPadOS 15 ve watchOS 8 public beta’ları burada!

Yaklaşan iOS 15 güncellemesinde sabırsızlıkla beklenecek aslında çok şey var: FaceTime'da SharePlay, yeni Odak modları, daha iyi Haritalar ve Hava Durumu uygulamalarının yanı sıra Mesajlar, Fotoğraflar ve daha fazlası arasında daha derin entegrasyon.

iOS 15, iPadOS 15 ve watchOS 8 public beta’ları burada!

Potansiyel olarak hatalı yazılım riskini kabul etmeye istekliyseniz, Public Beta Sürümlerine nasıl ulaşabilirsiniz? Aşağıda anlatılmıştır.

Yaklaşan iOS 15 güncellemesinde sabırsızlıkla beklenecek aslında çok şey var: FaceTime’da SharePlay, yeni Odak modları, daha iyi Haritalar ve Hava Durumu uygulamalarının yanı sıra Mesajlar, Fotoğraflar ve daha fazlası arasında daha derin entegrasyon. Tepeden tırnağa yenilikler bir dolu… Bir sonraki işletim sisteminin resmi olarak piyasaya sürülmesinden için hala biraz zaman olsa da, bu yeni özelliklerin neler sunduğunu ilk elden ve erkenden denemek isteyenler için “Public Beta Sürümleri” bugünden itibaren ulaşılabilir oldu.

Apple, iOS 15’in herkese açık beta sürümünü yayınladı ve potansiyel olarak hatalı olabilecek bu yeni yazılımı deneyimleyebilirsiniz. iPadOS15 ve WatchOS 8’de benzer özellikleri paylaşıyor ve onlarından public betaları yayınlandı. Her zaman ki gibi bu sürümleri yüklemeden önce yedeğinizi almanızda fayda var uyarısını da yapmak istiyorum.

Public Beta Sürümlere Nasıl Ulaşabilirsiniz?

Öncelikle cihazlarınız beta programına kayıtlıyken, bu beta sürümleri “herkese açık” olduklarında güncellemeleri otomatik olarak alırsınız. Önizleme üzerinde biraz oynadıysanız ve yeterli olduğuna karar verdiyseniz, beta sürüm kaydını iptal ederek eski bir sürüme dönebilirsiniz. Bir kez daha, verilerinizin güvende olduğundan emin olmak için betayı almadan önce bir yedekleme yaptığınızdan emin olun.