Sosyal Medya

iPhone

iOS 9’da Hangi Yenilikler Yer Alacak?

iOS 9 ile birlikte Siri‘nin kapsamlı bir değişikliğe gitmesi bekleniyor

Yeni Siri, yeni servisler, yeni özellikler!

Apple tarafından geliştirilmekte olan iOS işletim sistemi, dünya çapında sevilen mobil sistemlerden bir tanesi diyebiliriz. Gerek güvenlik gerekse işlevsellik açısından olsun iOS diğer sistemlere göre biraz daha ön plana çıkıyor demekte mümkün. iOS 8 yavaş yavaş Apple kullanıcıları tarafından sevilmeye başladı, Apple ise durmak bilmeden çalışmalara devam ediyor. Haziran ayında düzenlenecek olan WWDC (Worldwide Developers Conference) etkinliğinde Apple’ın yeni ürün ve geliştirmelerini tanıtması bekleniyor. Peki yeni iOS 9’da ne gibi farklılıklar olacak?

iOS 9 ile birlikte Siri‘nin kapsamlı bir değişikliğe gitmesi bekleniyor, bunun yanı sıra Apple Watch için Siri, daha işlevsel hale getirilerek kullanıcı tatmin edecek özelliklere kavuşturulacak gibi gözüküyor. Bunun yanı sıra Apple’ın WWDC etkinliği kapsamında yeni müzik servisini de tanıtması bekleniyor.

iOS 9 için beklentiler yüksek diyebiliriz, fakat Apple’ın geç de olsa kullanıcıyı memnun edecek özellikleri sunma huyundan vazgeçmediği de bir gerçek. Şuan için iOS 9 hakkında fazla bilgi olmasa da, San Francisco’da düzenlenecek etkinlikte daha kapsamlı ve resmi bilgilerin duyurulması bekleniyor. Gelişmeler için takipte kalınız.