Sosyal Medya

Tablet

iPad Pro, Eylül’de Tanıtılacak mı?

Apple'ın Eylül etkinliğinde iPad Pro olmayacak!

Apple’ın Eylül etkinliğinde iPad Pro olmayacak!

Apple’ın, 9 Eylül 2015 tarihinde yapacağı ve adına iPhone etkinliği denen bir etkinlik ile, isminden de anlaşılacağı üzere yeni iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerini tanıtacağı bilgisi gelmişti. Şimdilerde ise uzun zamandır dedikodulara konu olan iPad Pro isimli, daha büyük ekranlı ve farklı özellikler sunacak bir iPad modelinin, bu etkinlik ile tanıtılmayacağı iddiaları gelmeye başladı.

Apple, iPad Pro ile Gizli Oynuyor!

news_3-yeni-apple-ipad-pro-cikis-tarihi-2015

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinin yanı sıra, yeni bir Apple TV ürününün de tanıtılacağı Apple etkinliğine 1 aylık bir süreden az kaldığı şu günlerde, çeşitli bilgiler ve sızıntılar gelmeye de devam ediyor. En son yapılan sızıntılarda iPhone 6s modelinin, alışılageldiği şekilde iPhone 6 ile herhangi bir tasarım farklılığına uğramayacağı, başta Force Touch olmak üzere çeşitli donanım takviyeleri ve yenilikleri ile lanse edileceği gösteriliyordu. Aynı etkinlik ile uzun zamandır güncellenmesi beklenen Apple TV ürününün de, yeniliklerle kullanıcılarına sunulacağı aktarılıyordu.

Ancak, sızıntılarının üzerinden çok uzun zaman geçmesine ve isminin anılma ivmesinin düştüğü günlerde gelen bilgilere göre Apple, iPad Pro isimli yeni, büyük ekranlı ve yazılımsal detayları ile dikkat çekecek olan, yaklaşık 12 inç boyutunda bir iPad modelini saklı tutmaya devam edecek.

news_2-yeni-apple-ipad-pro-cikis-tarihi-2015

Apple, iPad Pro’yu Ekim Ayında Tanıtabilir!

Yapılan yorumlar ışığında Apple’ın, iPad Pro için Ekim 2015 tarihinde özel bir etkinlik düzenleyeceği bilgisi ortaya çıkıyor. Bilindiği gibi Apple, yine Eylül ayında düzenlediği etkinlikte iPhone modellerini tanıttığı gibi, Ekim ayında da yeni iPad modellerini tanıtmasıyla biliniyor. Bu anlamda söz konusu yorumların dayanağı, bu resmi olmayan gelenek olarak gösterilebilir.

Son olarak iPad Pro ile ilgili bu denli ısrarla gelen iddiaların olması, geçmiş tecrübelerden yola çıkarak söylemek gerekirse, kuvvetle muhtemel bir iPad modeli olarak değerlendirilebilir. iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinin Eylül ayında tanıtılmasından sonra, Ekim ayında düzenlenecek iPad etkinliği ile Apple’ın, iddia edildiği gibi bir iPad Pro modelini tanıtıp tanıtmayacağını, bekleyip öğreneceğiz.