Sosyal Medya

Mobil

iPad Pro Yakında Satışa Sunuluyor!

Apple'ın yeni canavarı 12.9 inçlik iPad Pro'nun satış tarihi belli oldu.

Apple’ın yeni canavarı 12.9 inçlik iPad Pro’nun satış tarihi belli oldu.

12.9 inç ekran boyutuna sahip iPad Pro ile tablet pazarına yeni bir boyut kazandıran Apple, çıkış tarihi hakkında bir açıklama yapmamıştı.

iPad Pro Satış Tarihi ve Fiyatı!

Apple’a yakın kaynaklar iPad Pro’nun 11 Kasım tarihinde satışa sunulacağını belirtiyorlar. Hem normal hem de online mağazada satışa sunulacak olan iPad Pro’nun stok problemi olmayacağı söyleniyor. iPad Pro 799$ fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Ayrıca iPad Pro’nun aksesuarlarını almak isterseniz Apple Pencil için 99$, Akıllı klavye için 169$ ödemeniz gerekiyor.

apple-pencil

Gücünü Apple A9X işlemciden alan iPad Pro, 4GB bellek ve 12.9 inç boyutunda ki Retina ekran ile daha önceki iPad modellerinden yüzde 80 daha yüksek performans ve 10 saate varan pil ömrü sunabiliyor. iPad Pro, teknik özelliklerine ve boyutuna rağmen 6.9 mm kalınlığı ile son derece ince bir yapıda.

iPad Pro’da yanlış fiyat politikası!

Ayrıca Apple’ın ürün tedarik bölümünden gelen bilgilere göre cihazın kalem ve klavye gibi aksesuarları ile alınmaya çalıştığında en düşük 1000$ gibi bir fiyat ile karşılaşılması şirketlere verimlilikten çok maliyet getirdiğini belirtiyor. Eğer durum böyle devam ederse Apple, gelecek yılın başlarında bir fiyat indirimine gitmek zorunda.