Sosyal Medya

Donanım

iPhone 11 Akıllı Batarya Kılıfları Özel Bir Kamera Düğmesi İçeriyor

iPhone 11 Akıllı Batarya Kılıfları Kamera Düğmeli oldu. Yeni modeller için 3 farklı renk sunuldu. Siyah Beyaz ve Pembe. Fiyatları ise?

Apple Akıllı Batarya Kılıflarını Yeni Modelleri için Güncelledi

iPhone Akıllı Batarya Kılıfları yeni model sürümlerinde özel bir kamera düğmesine de sahip oldu. Çekim yapmak için ekrana dokunmanıza gerek kalmaz…

Apple tahmin ettiğinden de fazla dikkat çeken iPhone Akıllı Batarya Kılıflarının yeni sürümlerini duyurdu. Bu yeni sürüm kılıfları satın almak için şimdi biraz daha fazla neden var. Zira yeni modellerde şimdi bir de kamera çekmek için düğme eklenmiş durumda.

iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max için yeni piyasaya sunulan kılıfların hepsinde, Kamera uygulamasını başlatabilecek, fotoğraf çekebilecek ya da video kaydedebilecek özel bir kamera düğmesi bulunuyor.

Aslında bu iPhone kılıflarında kamera düğmesi konsepti kesinlikle yeni bir şey değil ancak bu resmi bir seçenek.. Öte yandan pil ömrünü uzatan bir kılıf bulmak gerçekten zor.

iPhone 11 Akıllı Batarya Kılıfları Özel Bir Kamera Düğmesi İçeriyor

Apple’ın batarya ömürleri konusundaki açıklamaları her zaman kesinlik içermiyor. Bu nedenle ne kadar optimize edilmiş olurlarsa olsunlar, aktif kullanan iPhone kullanıcıları için iPhone’ların batarya süreleri neden se yetmiyor hatta zamanla bataryalarda yaşanan sıkıntılar yüzünden bu kullanım süreleri giderek azalıyor. Öyle yada böyle Apple tarafından resmi olarak satılan bu Smart Batary Case – iPhone Akıllı Bataryaları cihazların ömrünü kesinlikle uzatıyor.

Akıllı kılıflar bu anlamda oldukça faydalı ve sahip olduğunuz model ne olursa olsun sürekli olarak video oynatma testi ile denediklerinde yüzde 50 daha uzun pil ömrü sağladığı gerçeği ortada.

Daha farklı video çekimleri düşünenler ve iPhone 11 ile gelen kamera özelliklerini kesintisiz kullanmak isteyenler kesinlikle bunu değerlendirmeliler. iPhone 11’ler ne kadar sağlam bir batarya ömrüne sahip olsa da bu bir hafta sonunu geçirmek için bu kılıflara ihtiacınız olabilir.

Kılıflar üçlü kablosuz şarjı ve iPhone 11’ler ile gelen 18 wattlık kablolu şarj cihazınızı da destekliyor.

iPhone 11 Akıllı Batarya Kılıfları Fiyatları ve Renkleri

Beklendiği gibi üç model rengi var ve 129 dolar fiyatı var. Siyah, beyaz ve Pro ve Pro Max modelleri için Pembe renkte.

iPhone 11 Kılıfları