Sosyal Medya

iPhone

iPhone 12 Düşme Testi, Seramik Ekranın “Önemli Ölçüde Dayanıklı” olduğunu gösteriyor

iPhone 12 Düşme Testi, Seramik Ekranın "Önemli Ölçüde Dayanıklı" olduğunu gösteriyor. Standart iPhone 12 ekranı, 12 Pro Ekranına göre daha...

iPhone 12 Düşme Testi Yeni Ekranın Biraz Daha Sağlam Olduğunu Gösteriyor

iPhone 12 Düşme Testi  Seramik Kalkan Ekranın dayanıklılığına biraz daha katkısı olduğunu ancak tamamen zarar görmesini engelleyemediğini gösteriyor.

Apple, iPhone 12’nin daha dayanıklı Seramik Kalkan ekranını anlattıkça anlattı., ancak gerçekten yardımcı oluyor mu?

Allstate Koruma Planları, iPhone 12 ailesinin geliştirilmiş ekran yüzeyinin kaldırıma 2,5 metrelik bir düşüşe iPhone 11 ve Galaxy S20 serilerinden “önemli ölçüde” daha iyi dayanmasına yardımcı olduğunu; ancak yine de gözle görülür hasarlarla karşılaşıldığını gösteriyor.

iPhone 12 Düşme Testi – Standart hafif iPhone 12 Pro’ya göre daha şanslı…

Standart iPhone 12, kenarlarında küçük çatlaklar ve çizilmelerle nispeten güvenliyken; biraz daha ağır olan 12 Pro’nun alt yarısında bir çatlak oluştu.

Allstate, daha düz tasarımın her iki cihaza da arka yüzeyin yere ilk önce temas etmesine yardımcı olduğunu da söylüyor.

Temel – standart iPhone 12’nin arka camı, kaldırım testi sırasında “neredeyse hiç zarar görmedi”. iPhone 12 Pro’nun camı ise maalesef kırıldı (geniş açılı kamera dahil), ancak “durum tam bir felaket değildi”.

Yan düşüşte ise, her iki modelde de çizikler ve ezikler yarattı. Bir bakıma nano boyutlu kristalli iPhone 12 ekranı düştüğünde koştur koştur ekran tamircisi aramayabilirsiniz ancak sizi tam olarak ekran tamirinden de kurtarmayacak…