Sosyal Medya

iPhone

iPhone 14 Tanıtım Tarihi Belli Oldu!

Apple, yeni iPhone modeli konusundaki çalışmalarını hızlandırdı. tüm belirsizliklerine rağmen kaynaklar iPhone 14'ün Eylül ayında karşımıza çıkacağını bir anlamda doğruladı.  iDropNews'te yer alan habere göre, 2022 Apple Etkinliği 13 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. 

Apple hayranlarının merakla beklediği iPhone 14’ün tanıtım tarihi belli oldu.

Özellikle Çin’deki artan koronavirüs vakaları sonrasında üretim ve teslimat konusunda gecikmelerin olabileceğinin konuşulduğu son günlerde, ortaya çıkan yeni sızıntı bilgilerine göre iPhone 14 13 Eylül’de tanıtılacak. İşte detaylar…

Apple, yeni iPhone modeli konusundaki çalışmalarını hızlandırdı. tüm belirsizliklerine rağmen kaynaklar iPhone 14’ün Eylül ayında karşımıza çıkacağını bir anlamda doğruladı.  iDropNews’te yer alan habere göre, 2022 Apple Etkinliği 13 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Henüz davetiyeler gönderilmeye başlamış olmasa da özellikle Foxconn fabrikasının da bir süre kapalı kalmasından dolayı üretim adetlerinde de ciddi bir düşüş olabilir. Bir anlamda bir çok ülkeye yeteri kadar iPhone 14 gönderilemeyebilir.

Peki giderek artan iPhone fiyatlarının iPhone 14 üzerinde de bir etkisi olacak mı? Bence özellikle artan döviz kurları ve artan vergilerin etkisini yeni iPhone 14 modelinde her zamankinden daha fazla hissedeceğiz.

Yurt dışı fiyatları ise Apple analisti Chris Casso’ya göre iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max  fiyatları 1.099 dolar ve 1.199 dolar bandında olacak.