Sosyal Medya

iPhone

iPhone 6S, Ağustos’ta tanıtılabilir!

Yeni iddialar, Apple'ın iPhone 6S konusunda şaşırtıcı bir sürpriz yapabileceğini söylüyor.

Yeni iddialar, Apple’ın iPhone 6S konusunda şaşırtıcı bir sürpriz yapabileceğini söylüyor.

Çeşitli Çince web sitelerinden gelen bilgilere göre Apple, bir sonraki iPhone’unu Eylül yerine Ağustos’ta piyasaya sürecek.

iPhone 6S’in çıkış tarihinin öne çekilmesinin nedeninin piyasadaki sıkı rekabet olduğu söyleniyor. Raporlara göre Apple, siparişini verdiği iPhone 6S bileşenlerinin sayısını şaşırtıcı derecede artırmış bulunuyor – bu, cihazın erken piyasaya sürüleceğinin işareti olabilir.

İddialara dikkatle yaklaşmakta her zaman olduğu gibi fayda var. Bu arada, söylentiler doğru çıksa bile iOS 9’un iPhone 6S’e yetişmeyebileceğini söyleyelim. Apple, yeni iOS sürümlerini 8-12 Haziran arasında yapılan WWDC’nin hemen sonrasında geliştiricilere sunuyor. Firma, bunun ardından gelen geri bildirimlere göre işletim sisteminde ayarlamalar ve geliştirmeler yapıyor. Yeni işletim sisteminin “Ağustos başına” yetişmesi ise o kadar kolay olmayabilir.

Samsung Galaxy Note 5’in de beklediğimizden erken çıkabileceğini henüz duymuştuk. Ancak üreticilerin telefon satış döngülerini hızlandırma çabalarının, geçtiğimiz senelerde pek faydalı olmadığını hatırlıyoruz. Sizce telefon üreticileri, bu defasında acele etmekle doğru yapıyor olabilirler mi?