Sosyal Medya

Ne? Nasıl yapılır?

iPhone Ekran Değişimi Garanti Süresi Nedir?

Yeni iPhone modellerinin giderek büyüyen dokunmatik ve geniş ekranları beraberinde bu ekranlar kırıldığı yada hasar gördüğünde ne olacak? sorusunu aklımıza getiriyor. Peki garantili iPhone ekran tamiri mümkün mü? Cevap, elbette mümkün işte detaylar...

iPhone Ekran Değişimi Garanti Süresi Nedir?

Cep telefonu kullanımı son yıllarda bir hayli artmış durumda. Günümüzde artık hemen hemen her yetişkinin elinde bir akıllı telefon bulunuyor. Özellikle son 10 senedir hızlı bir artış göstermekte olan bu durumun çeşitli nedenleri arasında teknolojik alanda yaşanan gelişmeler ve özellikle Apple firmasının piyasaya sürmeye başladığı iPhone modelleri var diyebiliriz. Akıllı telefonların dokunmatik ve geniş ekranlara sahip olmaları sayesinde, insanlar birçok işlemi daha pratik ve verimli şekillerde gerçekleştirebilirler.

Doğal olarak, bu ekran özellikleri iPhone cep telefonları için de geçerli. Bu da iPhone telefon ekranlarını önemli hale getirmekte ve ekran sağlamlığını kullanıcılar için titizlik gerektiren bir noktaya dönüştürmektedir. Buna rağmen ekranlar kırılabilmekte, hasar görebilmekte ve maalesef işlevlerini yitirebilmektedir.

Hal bu olunca da iPhone ekran değişimi konusunu kullanıcıların gündemine pat diye girer. Neyse ki Tamirci Abi diğer pek çok konuda olduğu gibi ekran değişimi konusunda da kullanıcıların imdadına yetişiyor. Bu değişim hizmetinin yanında dile getirilmesi gereken birkaç avantajdan daha bahsetmekte ise fayda var. Çünkü Tamirci Abi kesinlikle tek başına iPhone ekran değişimi hizmeti ile yetinmiyor!

Önce Güven, Sonra Garanti: 6 Ay Garantili Ekran Değişimi

Tamirci Abi’nin iPhone tamir hizmeti konusunda sağladığı genel avantajlar hiç şüphesiz ekran sıkıntıları için de geçerli. Bu avantajların başında ise, verdiği hizmete ek olarak, garanti sunuyor olması var. Peki kırık ekran başınızı ağrıttığında Tamirci Abi bu sorunu uzman personelleriyle halledip size kaç aylık garanti sunuyor dersiniz? Tam tamına 6 ay! Yanlış duymadınız, Tamirci Abi iPhone’unuzun ekranını değiştirmekle kalmıyor, üstüne tam tamına 6 aylık garanti veriyor.

Bu sayede kullanıcılar için iPhone ekran değişimi bunaltıcı bir sıkıntı kaynağı olmaktan çıkıp, güvenli bir işleme dönüşüyor. Üstelik Tamirci Abi’nin bu ayrıcalıklı hizmeti sadece belirli iPhone modelleri ile sınırlı değil; kullanılmaya müsait hemen hemen tüm iPhone modelleri için aynı hizmeti sunuyor diyebiliriz. Tamirci Abi, konu iPhone tamir süreci olunca tecrübesiyle size önce güven, sonra garanti veriyor.

Ekranların cep telefonları için ne kadar önemli bir parça olduklarını düşününce de bu ayrıcalıklı hizmetin önemi daha iyi anlaşılıyor. Dahası, Tamirci Abi bu 6 aylık garanti hizmetini orijinal parçalar kullandıktan sonra veriyor. Kullanıcılara ise hem orijinal parçalar kullanılmış olmasının hem uzman personeller tarafından gerçekleştirilmiş işlemlerin kalitesinin, hem de verilen 6 aylık garanti süresinin keyfini sürmek kalıyor. Konu iPhone tamir süreci olunca, Tamirci Abi görüldüğü üzere tekrar tekrar farkını ortaya koyuyor.

6 Aylık Garantiye Ulaşmanın Birçok Seçeneği Var

Tamirci Abi sayesinde kırık ekran sizin için artık bir sorun olmaktan çıkıyor ve garantili hizmet ile eskisinden daha sağlam bir iPhone’a sahip olabiliyorsunuz. Fakat Tamirci Abi’nin ayrıcalıklı hizmetleri bunlarla da bitmiyor. Kullanıcılar, Tamirci Abi’nin ekran tamiri konusundaki 6 ay garanti sunan hizmetinden birçok farklı gönderim seçeneği ile faydalanabiliyorlar.

Dilerseniz moto kurye kullanarak aynı gün olduğunuz yerden iPhone’unuzu teslim edip geri alabilir, dilerseniz yerinde servis hizmetini kullanabilir ve bu sayede uzman personelleri yanı başınızda bulabilirsiniz. Dilerseniz de anlaşmalı kargo hizmeti ile cihazınızı ücretsiz gönderip teslim alabilirsiniz.

Yine de mağazaya gitmek isterseniz o da mümkün! Zira Tamirci Abi’nin uzman personelleri bütün hizmetleri sizlere sunmak ve sizi kaliteli bir çalışma ile buluşturmak için Kadıköy’deki mağazalarında bekliyorlar. Mağazayı ziyaret ederek ve Tamirci Abi’nin sunacağı ikramlardan faydalanarak bu ayrıcalıklı hizmetlere erişebilirsiniz. Mağazadan çıktığınızda emin olun ki iPhone ekran değişimi hizmetinden çok daha fazlasını elde etmiş olacaksınız.