Sosyal Medya

iPhone

iPhone ‘nun Yeni Sorunu Kullanıcıları Çıldırtıyor!

Son günlerde yaşadığı sorunlar yüzünden iPhone sahipleri çıldırmış durumda, çözüm için kendi sitelerini kurdular. Paylaşılan mesajlar interneti salladı!

Son günlerde yaşadığı sorunlar yüzünden  iPhone sahipleri çıldırmış durumda, çözüm için kendi sitelerini kurdular. Paylaşılan mesajlar  interneti salladı!

iPhone’unuz bir süre donduktan sonra kendi kendine baştan başlıyorsa, yalnız değilsiniz. Aslında sizin gibi yığınla kullanıcı var ve internette yeterince ses çıkarmayı başarmış durumdalar.

iPhone keeps restarting” (“iPhone durmadan baştan başlıyor“) etiketli Tumblr sayfası, sorunla ilgili destek arayan veya onunla eğlenen gönderilerle dolup taşıyor. Günde birkaç kez yaşanabilen kilitlenme – yeniden başlatma sorunu için ilginç “çözümler” geliştirilmiş. Bir tanesi şöyle;

iPhone’unuz kendi kendine baştan başlıyorsa, ellerinizi havaya kaldırın

400’ün üzerinde not alan bu gönderinin yanında buradaki gibi Vine’lara da sıkça rastlayabiliyorsunuz.

Apple, FAQ sayfasında yeniden başlatma sorunundan haberdar olduğunu söylüyor ve cihazınızı en son iOS’a yükseltmenizi öneriyor. Bununla birlikte sorunu yaşayanların çoğu, iOS’un en son sürümünü kullandıklarını, son bir iki haftadır sorun yaşadıklarını söylüyorlar.

Unknown

Yukarıdaki gibi yüzlerce tweet’e de rastlamanız mümkün. Sorunla ilgili birçok yanlış bilgiye rastlamanız da mümkün. Örneğin bir innov8tiv makalesine göre sorun, sadece eski telefonlarda yaşanıyor. Ancak şikayetlere bakıldığında çoğu kullanıcının iPhone 6 sahibi olduğu anlaşılıyor.

Apple, şu ana kadar sorunun kaynağını bulamamış gibi görünüyor. iPhone kullanıcılarının ise durumdan memnun olmadığı kesin. Bakalım Apple, sorunu ne zaman bulup, düzeltebilecek.