Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

iPhone Radyo Dalgaları İle Şarj Olacak

iPhone modellerinde yaşanılan şarj problemine ilaç olacak gibi görünüyor.

Radyo Dalgaları İle Şarj Eden Kılıf

Teknolojinin hızla gelişimi dev firmalar arasında rekabeti fazlasıyla artırıyor. Dev firmaların birbiriyle kıyasıya rekabetleri sürmesinin yanı sıra yeni modeller birbiri ardına hızlı bir çıkış yapmaya devam ediyor. Yeni çıkan Android akıllı telefonlar hızlı çıkışları, donanım ve tasarımları ile göz doldurması ile kullanıcıların fazlasıyla dikkatini çekiyor. Bunun yanı sıra, dev firmaların kullanıcıların beğenisine sunduğu yeni tasarımlar göz aldığı kadar büyük avantajları beraberinde sunuyor.

Dev firmalarla rekabette kıyasıya mücadele veren iPhone, tasarım ve modelleri ile göz dolduruyor. Ortaya çıkan göz alıcı tasarımlarının yanı sıra Android modellerde düşük pil gücü kullanıcılara büyük problem yaratıyor.

iPhone
Amerika’da yer alan teknoloji firması yaptığı çalışmalar sonrasında olumlu sonuçlar alarak iPhone modellerinde yaşanılan şarj problemine ilaç olacak gibi görünüyor. Nikola Labs’ın tasarımını gerçekleştirdiği sadece iPhone modellerinin kullanabileceği telefon kılıf oluşturulan üstün özellikleri sayesinde kişilerin çevresi etrafında oluşan radyo dalgalarını toplayarak enerjiye dönüştürüyor.

Henüz yapım aşamasında olan minyatür ürün, iPhone modellerinde sıklıkla yaşanan pil sorunlarına kesin çare olmasa da çare olacak gibi görünüyor.

Kullanıcıları fazlasıyla memnun edecek olan bu uygulama yaşanılmakta olan pil ömrü sıkıntılarının fazlasıyla önüne geçecek gibi görünüyor. Telefonun üzerine takılarak kullanılma hazır hale gelen kılıf iPhone kullanıcılarına büyük avantaj sağlamasının yanı sıra prize takıp saatlerce şarj olma derdinden kurtarıyor. Telefona takılarak çevrede bulunmakta olan radyo dalgalarını toparlayarak, oluşan enerjinin bataryaya aktarılması ile kolay kullanım sağlıyor.