Sosyal Medya

iPhone

iPhone XR Nasıl Sökülür? Dikkat Çeken Büyük Batarya!

iPhone XR Nasıl Sökülür? iPhone XR Bataryası Dikkat Çekici.11.16Wh'lik batarya kullanılmış. iPhone XS'te bu değer 10.13Wh, iPhone Plus'ta 10.28Wh ve bunlardan büyük; iPhone XS MAX'ın 12.08 Wh'lik bataryasından ise biraz küçük.

iPhone XR Parçaları Neler? iPhone XR Nasıl Sökülür? iPhone XR Tamir Edilebilme Skoru Nedir?

Apple’ın yeni bütçe dostu amiral gemisi iPhone XR Resmi olarak satışa sunuldu. Onu daha ucuz yapan yazılım özelliklerinin dışında neler var? Her zaman ki gibi işin uzmanları cihazı parçalarına ayırmakta gecikmedi.

İlk parçalarına ayırma videosu kaputt.de ile Almanlardan geldi. Ancak iFixit’de bu işte geri kalmadı. X-Ray ile çekilen bir kaç fotoğraf ile meşgulken almanlar önce davrandı. Her nasıl olursa olsun iPhone XR bir kez daha parça parça edildi.

iPhone XR Parçaları Neler?

iPhone XR Nasıl Sökülür? Dikkat Çeken Büyük Batarya!

Bence milyonlarca kişi için doğru zamanda gelen doğru telefon olma potansiyeline sahip iPhone XR; iPhone X’ten bildiğimiz Logic Board’a benzeyen bir kart kullanıyor. Özellikle Pil-batarya dikkat çekici 11.16Wh’lik batarya kullanılmış. iPhone XS’te bu değer 10.13Wh, iPhone Plus’ta 10.28Wh ve bunlardan büyük; iPhone XS MAX’ın 12.08 Wh’lik bataryasından ise biraz küçük.

Ayrıca OLED donanımlı iPhone XS modelinden daha düşük ekran çözünürlüğüne sahip 6.1 inçlik LCD ekran kullanıldığı için, kesinlikle daha uzun pil ömrü sunması bekleniyor.

Dikkat, iPhone XR Arkasındaki CAM kırılırsa?

Beklendiği gibi arka taraftaki Cam Telefon Arkasını kırarsanız tüm gövdeyi değiştirmek zorunda kalırsınız.

Kaputt.de (YouTube)iFixit