Sosyal Medya

iPhone

Yeni iPhone 14 modellerini karşılaştırın! İçi dışı sıra dışı!

Apple'ın beklenen etkinliği gerçekleşti ve yeni iPhone 14 modelleri ilk andan itibaren konuşulmaya başlandı. Yepyeni mobil işletim sistemi güncellemesiyle birlikte, geliştirilmiş işlemci ve kamera özelliklerine bir dizi hayat kurtarmak için tasarlanan güvenlik özelliği de eklendi.  Her zamankinden daha uzun pil ömrü ve loş ışıkta daha da muhteşem fotoğraflar sunmayı hedefliyor. Tüm bu yenilikleri beş harika renk seçeneğiyle sunuyor.

iPhone 14 serisi büyük daha büyük mottasıyla karşımızda!

Apple’ın beklenen etkinliği gerçekleşti ve yeni iPhone 14 modelleri ilk andan itibaren konuşulmaya başlandı. Yepyeni mobil işletim sistemi güncellemesiyle birlikte, geliştirilmiş işlemci ve kamera özelliklerine bir dizi hayat kurtarmak için tasarlanan güvenlik özelliği de eklendi.  Her zamankinden daha uzun pil ömrü ve loş ışıkta daha da muhteşem fotoğraflar sunmayı hedefliyor. Tüm bu yenilikleri beş harika renk seçeneğiyle sunuyor.

Peki tüm yeni iPhone 14 özelliklerinin karşılaştırmasını bir bakışta görmek istiyor musunuz? İşte size yanıtı…

 

Yukarıda özelliklere baktığımızda aslında 6.1 inç ve 6.7inç’lik ekranlara sahip iPhone 14 modellerinin olduğu görüyoruz. Pro özelliklerine sahip olanlar ve olmayanlar var.

Pro özelliklere sahip olan iPhone 14 Pro iPhone 14 Pro Max’te;

Dinamik Ada olarak tanımlanan hareketli bildirimlerin yer alacağı yeni çentiğin bir anlamda size hissettirilmesi aksiyonla birlikte, uzatılmış pil ömrü ve A16 Bionic işlemciye sahip olduklarını görüyoruz.

Daha mütevazi olan ve standart özellikleri olan iPhone 14 ve iPhone 14 Plus modelinde ise;

A15 Bionic işlemcinin kullanıldığını görüyoruz. Bu iki model arasında en bariz fark ise 6.7 inçlik ekran farkı olarak gözümüze çarpıyor.

Gizlilik yerleşik

  • iPhone en ince ayrıntısına kadar gizliliğinizi koruyacak ve neyi kiminle paylaşacağınızın kontrolünü size verecek şekilde tasarlanıyor.

Apple çevre planı hazır

  • 2030 yılında Apple ürünlerinin ve onları kullanırken sizin de karbon ayak iziniz nötr olacak.

Başka bir iPhone’dan mı geçiş yapıyorsunuz?

  • Eski iPhone’unuzu yenisinin yanına koymanız yeterli. Birkaç dokunuşla verilerinizi otomatik olarak aktarabilirsiniz.

Android’den iPhone’a geçiş yapmak çok kolay.

  • Yeni bir iPhone satın aldığınızda fotoğraflarınızı, kişilerinizi ve daha fazlasını iOS’e Taşı uygulamasıyla kolayca aktarabilirsiniz.