Sosyal Medya

Donanım

iRobot Ailesinin yeni üyeleri Roomba i5 ve Roomba i5+

iRobot akıllı robot süpürgeler ve robot paspaslar, ev yaşamımızı kolaylaştıran seçeneklerin başında geliyor. iRobot’un yeni robot süpürge modelleri Roomba i5 ve Roomba i5+, akıllı haritalama sistemi sayesinde evin planını hafızasına kaydediyor.

iRobot Ailesinin yeni üyeleri Roomba i5 ve Roomba i5+ile Temizliğin Kontrolü Sizde

Robot süpürge ve paspaslarıyla, tüm dünyada 40 milyondan fazla kullanıcının hayatını değiştiren Amerikan markası iRobot, yeni ürünlerle genişlemeye devam ediyor. iRobot’un yeni ürünleri Roomba i5 ve Roomba i5+ akıllı robot süpürgeler kullanıcılara istedikleri anda, istedikleri odada temizlik imkanı sağlıyor. Ayrıca iRobot İşletim Sistemi (iRobot OS) sayesinde kullanıcılara özel temizlik önerileri sunuyor.

iRobot akıllı robot süpürgeler ve robot paspaslar, ev yaşamımızı kolaylaştıran seçeneklerin başında geliyor. iRobot’un yeni robot süpürge modelleri Roomba i5 ve Roomba i5+, akıllı haritalama sistemi sayesinde evin planını hafızasına kaydediyor. Daha sonra Türkçe iRobot Home uygulaması üzerinden temizliğin ne zaman başlayacağı, evde hangi odaların hangi sıra ile temizlenmesi gerektiği ve temizliğin ne kadar süre devam edeceği konusunda kontrolü kullanıcılarına veriyor. Ayrıca iRobot İşletim Sistemi (iRobot OS) sayesinde kullanım alışkanlıklarına, evcil hayvan tüylerinin dökülme durumuna veya alerji mevsimine göre faydalı temizlik önerilerinde bulunuyor.

Kusursuz Temizliğin Uzmanı Roomba i5

iRobot Roomba i5 akıllı robot süpürge, zemin izleme sensörlerinden faydalanarak temizlenmesi istenen odaların tamamını doğrusal hareketler ile süpürüyor. Kir Saptama Teknolojisi (Dirt Detect™) ile evin daha fazla kullanılan bölgelerindeki yoğun kiri tespit ederek bu alanlarda maksimum performans gösteriyor. Şarjı azaldığında ünitesine dönüp şarj olduktan sonra temizliğe kaldığı yerden devam ediyor; böylece temizlik asla yarım kalmıyor. Roomba i5 süpürme işlemini tamamladığında, Braava robot paspasa otomatik olarak bir talimat göndererek silme işleminin başlamasını da sağlayabiliyor.

Roomba i5+: Önce Evinizi Sonra Kendini Temizleyen Robot Süpürge

iRobot Roomba i5+ robot süpürge, oluşturduğunuz temizlik planına göre önce evinizi daha sonra kendi toz haznesini temizliyor. Clean Base Otomatik Kir Boşaltma Sistemi ile toz haznesindeki kalıntılar, kir, toz, polen ve küfün yüzde 99’unu tutan AllergenLock™ torbalarına otomatik olarak geçiyor. Bu sayede sizi 60 gün boyunca tozdan ve kirden uzak tutuyor.

Robot süpürge teknolojisine ve dünya çapında temizlik alışkanlıklarına karşı var olan bakış açısını değiştiren iRobot’un farklı fiyat seçenekleri ve yenilikçi teknolojilerle sunulan ürünlerine, www.irobot.com.tr internet mağazası üzerinden ulaşabilirsiniz.

iRobot Hakkında

Robot süpürge kategorisini 2002 yılında Amerika’da Roomba robot süpürgeyi icat ederek yaratan iRobot, dünyada 40 milyondan fazla robot satışı gerçekleştirdi. Global robot süpürge pazarında öncü firma olan iRobot, insanların ev ve ev dışında kendilerine daha çok vakit ayırabilmeleri için robot süpürgeler tasarlamaktadır. Roomba robot süpürge ve Braava paspas robotları ailesi de dahil olmak üzere iRobot’un ürün yelpazesi, patentli teknolojilere ve temizlik, haritalama ve navigasyonda ileri özelliklere sahiptir. iRobot’un mühendisleri akıllı evi mümkün kılmak için robotlar ve teknolojilerden oluşan bir ekosistem inşa etmektedir.

Daha fazla bilgi almak için iRobot Türkiye web sitesini ziyaret edebilir, sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.