Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

iRobot ile Baharın Ferahlığını Evlerinize Taşıyın

iRobot akıllı süpürgeler, ev temizliğini daha kolay ve verimli hale getirerek kullanıcılara yardımcı oluyor. Gelişmiş teknolojisi sayesinde, temizlik işi çok daha kolay ve keyifli hale geliyor.

iRobot ile Baharın Ferahlığını Evlerinize Taşıyın

 

Baharın gelmesiyle birlikte, evlerimizi tazelemek ve temizlemek için harekete geçme zamanı geldi. Bu süreçte ihtiyaçları belirlemek ve bir plan oluşturmak oldukça önemli. Hangi odalarda daha fazla dikkat gerektiğini ve nereden başlayacağımızı bilerek işe koyulmak, temizlik sürecini daha düzenli ve etkili hale getiriyor. Eğer temizlik işini yapacak birini bulmakta zorlanıyorsanız, endişelenmeyin. iRobot akıllı süpürgeler, ev temizliğini daha kolay ve verimli hale getirerek kullanıcılara yardımcı oluyor. Gelişmiş teknolojisi sayesinde, temizlik işi çok daha kolay ve keyifli hale geliyor. Hem zaman kazanmak hem de bahar ferahlığında bir evde yaşamanın keyfini çıkarmak için iRobot, seçili robot süpürgelerde bahara özel yüzde 25 indirim imkanı sunuyor.

 

iRobot ile baharın tatlı esintisiyle birlikte doğanın uyanışını ve yenilenişini hissettiğimiz bugünlerde, evlerimizi tazelemenin ve canlandırmanın zamanı geldi. Doğanın tazelenip yeşerdiği mevsimin olmazsa olmazı olan bahar temizliği ile evlerimizi yenilemek ve tazelemek için harekete geçiyoruz. iRobot, bu keyifli ama bir o kadar da zorlu süreçte zamanını ve enerjisini sevdiklerine ayırmak isteyenler için 1-22 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek bahar kampanyası ile rahat bir nefes almanızı sağlıyor. iRobot, web sitesinde robot süpürge ve paspas modellerini indirimli fiyatlarla sunarak temizlik deneyimini daha keyifli hale getiriyor.

İlkbaharın Ferahlığını Evlerinize Taşıyor

Dünya genelinde 40 milyondan fazla kullanıcının hayatını kolaylaştıran iRobot, ev temizliğine yepyeni bir boyut kazandıran Roomba Combo j5 & j5+ ve Roomba j9+ modellerini tanıttı. Tek bir hazne değişimi ile hem süpürme hem paspaslama performansı sunan bu Combo j5 & j5+ robotlar, zemindeki 80’den fazla engeli algılayarak bunlardan kaçınıyor. İleri seviye işletim sistemi (iRobot OS) sayesinde size temizlik önerilerinde bulunup, evinize en uygun temizlik programını oluşturuyor. Ayrıca akıllı haritalama özelliği ile alan ve oda seçimine olanak tanıyor. Bu da kullanıcı isteği doğrultusunda tek bir odanın temizliğini veya belirli bir alanın hem süpürülüp hem de paspaslanmasını kolaylıkla sağlıyor. Üstelik, halıları yasaklı bölge olarak işaretleyerek, paspaslanmasını istemediğiniz alanlar da kolayca belirlenebiliyor. iRobot, ihtiyaçları tespit ederek temizlik deneyimini daha keyifli ve etkili hale getiriyor.

Temizlikte En Güçlü Yardımcınız

Yeni tanıtılan bir diğer model Roomba j9+, i ve j serisi robotların en güçlüsü olarak temizlik deneyimine yeni bir boyut kazandırıyor. PrecisionVision özelliğiyle zemindeki 80’den fazla engeli algılayarak akıllıca kaçınan seri tüm evinizin haritasını kaydederek oda ve alan seçimlerine olanak tanıyor. Gelişmiş işletim sistemi (iRobot OS) sayesinde evinizin ihtiyaçlarına uygun en etkili temizlik programını oluştururken, dirt detective (kir dedektifi) özelliği ile evinizdeki kir yoğunluğunu ölçerek her odanın kirlenme düzeyine göre özelleştirilmiş temizlik rutinleri oluşturuyor. Bu sayede Roomba j9+, her odanın ihtiyacına göre hassasiyetle süpürme işlemi yaparak size daha temiz ve ferah bir ev sunuyor.

 

1-22 Nisan tarihleri arasında www.irobot.com.tr üzerinden erişebileceğiniz bahar kampanyasından yararlanarak eviniz için en uygun iRobot ürünlerine avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.