Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

iRobot Kasım Fırsatları ile Robot Süpürge Almanın Tam Zamanı

2002 yılında Roomba lansmanı ile ev tipi robot süpürge kategorisinin kurucusu olan ve tüm dünyada 40 milyondan fazla kullanıcının hayatını kolaylaştıran Amerikan markası iRobot, 20-30 Kasım tarihleri arasında tüketicilere cazip fırsatlar sunarak inovatif ürünlerini kullanıcılar ile buluşturmaya devam ediyor.

iRobot Kasım Fırsatları ile Robot Süpürge Almanın Tam Zamanı

2002 yılında Roomba lansmanı ile ev tipi robot süpürge kategorisinin kurucusu olan ve tüm dünyada 40 milyondan fazla kullanıcının hayatını kolaylaştıran Amerikan markası iRobot, 20-30 Kasım tarihleri arasında tüketicilere cazip fırsatlar sunarak inovatif ürünlerini kullanıcılar ile buluşturmaya devam ediyor. Kampanya kapsamında tüm akıllı robot süpürge ve robot paspas ürünlerine www.irobot.com.tr web sitesinde belirtilen kodlar ile sepette farklı oranlarda indirim uygulanıyor.

Dünya çapında yaşamı kolaylaştıran robot süpürgelere ilgi giderek artıyor ve satış verileri de robot süpürgelerin şehir insanının artık vazgeçilmezleri arasına girdiğini gösteriyor. Özellikle kampanya dönemlerinde büyük ilgi gören robot süpürgeler içerisinde yenilikçi ürünleriyle öne çıkan iRobot, bu sene de tüketicilerin ilk tercihi olmayı amaçlıyor.

2002 yılında Amerika’da “Roomba” robot süpürge lansmanı ile ev tipi robot süpürge kategorisinin kurucusu olan ve 2017 yılında Türkiye pazarına girerek o tarihten bu yana öncü teknolojisi ile pazara yön veren iRobot, 21-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek kampanya ile tüketicilere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

iRobot Türkiye Ülke Müdürü Murat Köse

Kasım Fırsatları Özelinde Cazip Fiyatlar

Son yılların en popüler ürünlerinden olan robot süpürge kategorisinde iRobot’un tartışılmaz bir yeri olduğunu ve tüketicilerin ilgisinin her geçen gün arttığını söyleyen iRobot Türkiye Ülke Müdürü Murat Köse, robot süpürgelerin kullanıcıya sağladığı konfor ve rahatlığa paralel olarak, çok daha fazla haneye gireceğini öngördüklerini dile getirdi.

Artan talebe paralel olarak, bu seneki Kasım fırsatları döneminde de tüketicilerden büyük bir ilgi beklediklerini söyleyen Murat Köse,

“2021 verilerine göre Kasım ayında 121 bin adet ürün satıldı ki bu değer diğer ayların ortalama satışının iki katından da fazla. Bu yıl da geçen yıla paralel olarak, robot süpürge pazarında Kasım ayında diğer aylara kıyasla yüzde 100’ün üzerinde satış artışı beklemekteyiz. iRobot özelinde ise geçtiğimiz yıl Kasım ayında gerçekleştirdiğimiz başarılı satış adedini, bu yıl hayata geçirdiğimiz cazip fırsatlarla daha da yükseltmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.

Akıllı Robotlar Süpürge Segmentini Domine Edecek

Yaşam standartlarının değişmesinin ve teknolojinin gelişmesinin yaşam alışkanlıklarını dönüştürdüğünü söyleyen Köse, bu kapsamda pratik ürünlerin öne çıktığını ve robot süpürgelerin de yıllar içinde payını arttırdığını belirtti.

Türkiye’de robot süpürge pazarının geç geliştiğini, bununla birlikte kullanıcıların robot süpürgelere yoğun bir talebinin olduğunu vurgulayan Köse,

“Bugün ülkemizde yılda 500 bin ile 1 milyon arası robot süpürge satılıyor. Akıllı robot segmenti, hızlıca pazara entegre olup, cirosal olarak en yüksek payı aldı” dedi.

Köse, ayrıca bu artış trendinin devam edeceğini, hatta önümüzdeki yıllarda dik veya yatay süpürge segmentinin yerini tamamen akıllı süpürgelerin alacağını kaydetti.