Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

İşCep ile Bedava internet, Her Ay 300 Dakika internet Bedava

İşCep ile Bedava internet, Her Ay 300 Dakika internet Bedava. Bedava internet Hakkını Nasıl Kullanacaksınız? Tüm Detaylar Burada. İşCep WiFi

İşCep Kullanıcılarına Ücretsiz İnternet Hizmeti Sunuyor.

İşCep ile Bedava internet, Her Ay 300 Dakika internet Bedava Kampanyası…

İşCep’le her ay 300 dakika internet bedava! ​İşCeplilere Türk Telekom WiFi noktalarında da ücretsiz internet! İşCep’iniz varsa 5.000’den fazla Türk Telekom WiFi noktasında bedava internetinizle ister fotoğraf paylaşabilir, ister video izleyebilir, ister şarkı dinleyebilirsiniz.

Türkiye’nin tüm illerinde yer alan 5.000’den fazla Türk Telekom WiFi noktasında İşCeplilere özel ücretsiz internet hizmeti sunulmaktadır.

İşCep ile Bedava internet Nasıl Kullanılır?

İşCep kullanıcıları bilgisayar ya da mobil cihazlarının kablosuz ağlar listesinden Türk Telekom WiFi ağını seçtikten sonra gelen karşılama ekranında “İşCep Kullanıcısıyım” butonuna, TC Kimlik Numarası ve İş Bankasında kayıtlı cep telefonu numarası bilgilerini girip, SMS ile gelecek onay kodlarını yazarak ücretsiz internet hizmetinden yararlanmaya başlayacaktır.
Türk Telekom WiFi noktalarında yer alan İşCeplilere özel ücretsiz internet hizmeti aylık 300 dakika ile sınırlıdır.
İşCeplilere özel ücretsiz internet hizmetinden son 1 ay içinde İşCep’e en az bir kez giriş yapmış bireysel müşteriler faydalanabilecektir. Son 1 ay içinde İşCep kullanmış olan yabancı uyruklu bireysel müşterilerimiz TCKN alanına YKN girerek İşCeplilere özel ücretsiz internet hizmetinden yararlanabilecektir. Bir aylık süre 30 gün olarak dikkate alınacak olup, 30 günlük süre sisteme başarılı giriş yapıldığı günden itibaren işlemeye başlar.

İşCep ile Bedava internet

İşCeplilere özel ücretsiz internet hizmetinden yararlanabileceğiniz Türk Telekom WiFi noktaları 

İş Bankası, müşterilerine ücretsiz olarak sağladığı bu hizmetin koşullarını değiştirme veya hizmeti sona erdirme hakkını saklı tutar.

Türk Telekom WiFi ve internet hizmetleri TTNET A.Ş. tarafından sağlanmaktadır.

İşCep WiFi