Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Jabra, CES 2024’te Elite 8 Active ve Elite 10’un Son Teknoloji Güncellemeleri Duyurdu

Daha güçlü ANC için yeni gürültü bastırma algoritmaları, daha net aramalar ve daha doğal bir ses deneyimi sağlamak için HearThrough ile çevreniz hakkında daha iyi farkındalık...

Jabra, CES 2024’te Elite 8 Active ve Elite 10’un Son Teknoloji Güncellemeleri Duyurdu

 

Daha güçlü ANC için yeni gürültü bastırma algoritmaları, daha net aramalar ve daha doğal bir ses deneyimi sağlamak için HearThrough ile çevreniz hakkında daha iyi farkındalık…

 

Gerçek kablosuz ses ve hibrit çalışma çözümlerinde dünya lideri olan Jabra, en yeni Elite kablosuz kulaklıkları Elite 8 Active ve Elite 10 için deneyim artırıcı bir dizi güncelleme sunmaya hazırlanıyor.

Ocak ayında kullanıma sunulan ilk güncellemeler, Adaptif Aktif Gürültü Engelleme (ANC), HearThrough ve Sidetone özellikleri için kullanımı kolay bir açma/kapama düğmesinin yanı sıra yeni sesli uyarılar içeriyor. Bu, gelişmiş etkileşim sağlar ve kullanıcıların kulaklıklarını kendi/bireysel tercihlerine göre uyarlamalarını güçlendirir. Ayrıca, kullanıcılar kulaklıklarının cihaz adını da özelleştirebilirsiniz.

Elite 10 çağrı netliği optimizasyonu, ofisler, restoranlar ve kalabalık caddeler gibi hareketli ortamlar için kullanıcılarla buluştu. Jabra’nın en yeni gürültü bastırma algoritmaları, arka plandaki sesleri tanımlayıp azaltarak kesintisiz görüşmeler sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Jabra’nın Elite 8 Active’de HearThrough ile eşleştirilmiş Adaptive ANC üzerindeki iyileştirmeleri rüzgarlı koşullarda daha da etkildir. Bu, rüzgar parazitini önemli ölçüde azaltmak için iki mikrofon kullanan yükseltilmiş rüzgar gürültüsü azaltma teknolojisi sayesinde gerçekleşir.

Sınıfının en iyisi olan bu gelişmelerin CES 2024’te duyurulması, Jabra’nın ister yeni ürünler ister yazılım güncellemeleri olsun, sürekli yenilik ve kullanıcılara benzersiz ses deneyimleri sunma konusundaki kararlılığını pekiştiriyor. 2024 güncellemeleri sadece ses kalitesini yükseltmekle kalmıyor, aynı zamanda Jabra’nın en yeni nesil kulaklıklarının genel işlevselliğini ve kullanılabilirliğini de geliştiriyor.

Jabra Tüketici Ürünleri Başkanı Ehtisham Rabbani şunları söyledi: “Müşterilerimize olan bağlılığımız sarsılmaz. Pazardan gelen geri bildirimleri aktif bir şekilde dinliyoruz ve bu da kullanıcı deneyimlerini sürekli olarak geliştirme çabamızı destekliyor. Kullanıcılarımızın her zaman en iyi Jabra deneyimini yaşamaları için ürünlerimizin kullanım ömrü boyunca sürekli iyileştirmeler sunuyoruz.”

Bu güncellemeler, ilki 6 Ocak 2024’ten itibaren ve ikincisi 26 Mart 2024’te olmak üzere iki dalga halinde sunuldu. Güncellemeler Sound+ uygulaması üzerinden yapılacak ve mevcut ve yeni tüm kullanıcılara hiçbir ücret ödemeden sorunsuz bir kablosuz güncelleme yoluyla sunulacaktır.