Sosyal Medya

Donanım

Jabra, Şimdiye Kadarki En Gelişmiş İki Kulaklığını Tanıttı!

Jabra, Premium Gerçek Kablosuzda Liderliği Hedefleyen Şimdiye Kadarki En Gelişmiş İki Kulaklığını Tanıttı.

Jabra, Şimdiye Kadarki En Gelişmiş İki Kulaklığını Tanıttı!

 

Jabra, Premium Gerçek Kablosuzda Liderliği Hedefleyen Şimdiye Kadarki En Gelişmiş İki Kulaklığını Tanıttı.

 

  • Elite 8 Active, sağlamlaştırılmış teknolojiler olan IP68, Jabra ShakeGrip™ ve Dolby Audio® için askeri standartlarla en dayanıklı kulakiçi kulaklık* olduğu test edildi.
  • Elite 10, Dolby Head Tracking ile Dolby Atmos® için optimize edilmiş, tüm gün konfor ve kristal netliğinde aramalar için tasarlanmış yeni üst düzey kulaklıklardır
  • İki yeni model, Jabra’nın Uzamsal Ses, Gelişmiş ANC, optimum pil ömrü ve kompakt tasarımı ile bugüne kadarki en gelişmiş kulaklıklarıdır ve iş ve yaşam boyunca size güç verir

 

Kişisel ses ve hibrit iş çözümlerinde lider olan Jabra, Elite gerçek kablosuz kulaklık yelpazesinin en üst noktasını genişletmek için iki yeni premium modelini piyasaya çıkardı. Dünyanın en dayanıklı kulaklıkları olduğu test edilen Jabra Elite 8 Active ve Jabra’nın iş ve yaşam için en gelişmiş kulaklıkları olan Elite 10, net aramalar, gün boyu konfor ve Dolby Head Tracking ile daha sürükleyici bir Dolby Atmos deneyimi sunmak üzere optimize edilmiştir.

 

Dünyanın en dayanıklı kulaklıkları

Jabra’nın aktif ürün yelpazesine yeni eklediği Elite 8 Active, dayanıklılık ve uyum konusunda yeni bir standart belirleyecek. Koşu veya spordan çok daha fazlası için tasarlanan bu kulaklıklar, kullanıcılar ne yapmayı seçerse seçsin ve hayat onları nereye götürürse götürsün yeterince dayanıklı olacak şekilde tasarlanmıştır.

 

 

Elite 8 Active kulakiçi kulaklıklar, Sağlamlaştırılmış Elektroniklere ilişkin ABD Askeri Standardı (810H) için gerekli tüm testleri geçmektedir. Nem ve yüksek sıcaklıktan yağmur ve yüksek rakıma kadar her şey buna dahildir. 1,5 metreye kadar suya daldırıldığında tamamen su geçirmezdir. IP68 derecesine sahiptirler, yani tamamen toza ve suya dayanıklıdırlar; şarj kutusu ise toza ve su sıçramasına karşı dayanıklılık için IP54 derecesine sahiptir. Ayrıca Elite 8 Active Yüksek Hızlandırılmış Korozyon Testi (HACT) ile test edilmiştir. Bu, kulaklıkların 2 saat boyunca %93 nem ve 40°C sıcaklıklarda dayanması, tuzlu suda 15 dakikalık sıçrama testinden geçmesi ve 15 dakikalık 40°C ısıyla kuruma testinden geçmesi dahil olmak üzere korozyon önleyici özelliklerini başarıyla kanıtlamak için 11 tam test döngüsünden geçmesini gerektirir.

Jabra Elite 8 Active kulaklıklar sağlam olmasının yanında, sesten ve estetikten ödün vermemiştir. Daha uzun ve daha rahat bir dinleme deneyimi için gerçeğe yakın, net ses sunan Dolby Audio sayesinde egzersizlerinizi olağan üstü ses kalitesiyle desteklemek için tasarlandılar. Uyarlanabilir Hibrit Aktif Gürültü Engelleme (ANC), ANC performansını bulunduğunuz ortama göre otomatik olarak optimize eder. Rüzgar Nötralize Edici HearThrough™ teknolojisi ayrıca trafiği engellemeden her türlü rüzgar girişimini bastırarak sabit sesten ödün vermeden güvenliği sağlar.

6 mikrofonlu arama teknolojisi ve rüzgar gürültüsünden koruyan ağ, istikrarlı akıllı saat bağlantısı**, Google Asistan, Hızlı Eşleştirme, Swift Eşleştirme ve Spotify Tap, 8 saate kadar pil ömrü (kılıfla birlikte 32 saat) ile bu kulaklıklar egzersiz için olduğu kadar iş hayatınız için de iyidir.

Dolby Atmos dinleme deneyiminizi artırın

Jabra’nın yeni, birinci sınıf Elite 10 kulaklıkları, hem iş hem de yaşam için her yerde konfor, ses ve aramaların en iyi kombinasyonunu vaat ediyor. Dolby Atmos içinde içeriklerin keyfini çıkarmak için optimize edilen bu gerçek kablosuz kulaklıklar gerçekten etkileyicidir ve Jabra’nın Dolby Head Tracking’i destekleyen ilk kulaklıklarıdır. Dolby Head Tracking, dinleyicileri başlarını hareket ettirirken ses sahnesinin merkezinde tutarak tamamen yeni bir yöntemle etkileşime sokar ve hem Dolby Atmos hem de stereo içerik de dahil olmak üzere tüm favori eğlenceleriniz için daha doğal bir ses deneyimi sağlar. Ve mevcut olduğunda Dolby Head Tracking ile Dolby Atmos içeriğinin birleşimi, üstün Dolby Atmos dinleme deneyimi için sesi inanılmaz ayrıntı ve netlikle daha da zenginleştirir.

Elite 10 ayrıca Jabra Advanced Active Noise Cancellation™ ile çevredeki gürültüyü de ortadan kaldırır. Ultra güçlü ANC etrafınızdakilere seslere göre otomatik olarak ayarlanır. Bu, kulak kanalını ölçen infrasonik dalgalar ve gürültü sızıntısını ve rüzgar koşullarını tespit eden algoritmalarla elde edilir. Sonuç olarak kulaklıklar, gürültülü ortamlarda otomatik olarak en yüksek ANC kazancına geçiş yapacak ve sessiz yerlerde kazancı azaltacaktır.

Elite 7 Pro ve gün boyu kullanım konforu için Elite 85t’den öğrenilenlerle tasarlanan Elite 10, Jabra’nın gerçek kablosuz kulaklık serisinde en doğal, havadar uyum ve daha az tıkanma azaltmak için Jabra ComfortFit teknolojisini sunan ilk kulaklıktır. Kulak basıncını azaltan yarı açık tasarım, kullanıcıların rahatça yürürken rahatça konuşmasına olanak tanır. Kulağın dokunduğu her yüzey, tam oturması için yumuşak silikondan yapılmıştır, bu da tüm gün kullanımda daha az yorgunluk anlamına gelir. Bu kulaklık başlıkları aynı zamanda her zamankinden daha fazla kulak şekli ve boyutuna hitap edecek şekilde tasarlanmıştır.

Elite 10, kristal netliğinde çağrılar için 6 mikrofonlu arama teknolojisi, 6 saatlik pil (kutuyla birlikte 27 saat), kablosuz şarj için optimize edilmiş cep dostu şarj ünitesi, Bluetooth Çok Noktalı bağlantı, hands-free sesli yardım ve kolay eşleştirme ile bütünleştirildi.

Jabra Kıdemli Başkan Yardımcısı Calum MacDougall,

“Jabra, kullanıcı ihtiyaçlarını belirleyerek ve ardından bu ihtiyaçları karşılamak için benzersiz ses mühendisliği yeteneklerimizi uygulayarak başarılı olmuştur. Elite 10 ile müzikten toplantılara kadar tüm gün kullanım ihtiyacını karşılamak için konfora, arama ve müzik performansına odaklandık. Elite 8 Active’de ise kullanıcıların işten spora kadar nerede olurlarsa olsunlar kulaklıklarını güvenle kullanma ihtiyacını karşılıyoruz.”

Dolby Laboratories Ticari Ortaklıklar ve Küresel Satış Başkan Yardımcısı Javier Foncillas, “Dolby inovasyonları, dünyanın dört bir yanındaki tüketiciler için eğlencenin nasıl yaratıldığını ve deneyimlendiğini yeniden tanımladı. Jabra’nın kalite tutkusunu ve hırsını paylaşıyoruz ve yeni öncü Elite serisi ile Dolby’nin Dolby Head Tracking ve Dolby Audio gibi en son ses inovasyonlarının birleşimi mükemmel bir uyum sağlıyor.”

Elite 8 Active: Ağustos 2023’ten MRSP 5999TL, karamel, lacivert, siyah ve koyu gri renklerde mevcuttur. Daha fazlasını www.jabra.com/elite-8-active adresinde bulabilirsiniz.

Elite 10: Eylül 2023’ten itibaren MRSP 7999TL, Krem, Kakao, Titanyum siyahı, Parlak Siyah, Mat Siyah renklerinde mevcuttur. Daha fazlasını www.jabra.com/elite-10 adresinde bulabilirsiniz.

Elite 8 Active’in temel özellikleri:

  • IP68 sınıfı toz geçirmez, su geçirmez, ter geçirmez ve 1 metreden düşmeye dayanıklı kulaklıklar ve IP54 sınıfı toz ve su sıçramasına dayanıklı kılıf
  • Dolby Audio ile kristal netliğinde ses ve tamamlayıcı boyutluluk
  • Kanatsız, şık bir tasarımla güvenli uyum için Jabra ShakeGrip™ teknolojisi
  • Uyarlanabilir Hibrit ANC, arka plan gürültüsünü otomatik filtreler
  • İç ve dış mekan aktiviteleri için Rüzgar Nötrleştirici HearThrough™
  • Rüzgar gürültüsüne karşı koruma ağına sahip 6 mikrofonlu çağrı teknolojisi
  • 6mm hoparlörler
  • 8 saate kadar pil ömrü ve kılıfla 32 saate kadar pil ömrü (ANC açık)
  • Stabil Akıllı Saat bağlantısı**
  • Google Asistan, Fast Pair, Swift Pair ve Spotify Tap playback
  • Bluetooth Çok Noktalı bağlantı
  • Gelecekteki ürün yazılımı güncellemesiyle Bluetooth Düşük Enerji (LE) ve LC3, LC3plus codec bileşenini desteklemeye hazır

Elite 10’un temel özellikleri:

  • Daha sürükleyici bir Dolby Atmos deneyimi sağlayan Dolby Head Tracking ile Dolby Atmos için optimize edilmiştir
  • Jabra ComfortFit teknolojisi, kulak basıncını hafifletmek için yarı açık tasarımıyla doğal, havadar bir uyum sağlar
  • Her ortamda daha net aramalar için gelişmiş algoritmalara sahip 6 mikrofonlu arama teknolojisi
  • Jabra’nın standart ANC’sine göre 2 kat daha fazla gürültüyü engelleyen Jabra Advanced ANC™
  • Rüzgar gürültüsünü azaltan HearThrough teknolojisi
  • ANC açıkken 6 saatlik pil (kılıfla 27 saat), kablosuz şarj için optimize edilmiş cep dostu saklama kutusu dahil
  • IP57 derecesi
  • Bluetooth Çok Noktalı bağlantı
  • Eller Serbest Sesli Asistan, Hızlı Eşleştirme, Swift Eşleştirme, Spotify Tap playback
  • Gelecekteki ürün yazılımı güncellemesiyle Bluetooth Düşük Enerji (LE) ve LC3, LC3plus codec bileşenini desteklemeye hazır.