Sosyal Medya

Donanım

JBL, Türkiye’de en çok satan Tune kulaklık serisine 4 yeni model ekledi

Ekim ayıyla birlikte Türkiye’de satışa sunulan Tune 570BT, Tune 670BT NC, Tune720BT ve Tune 770BT NC kulaklıklar, 76 saati bulan artırılmış pil kapasitesi, çoklu bağlantı ve sesli asistan desteği gibi farklı özellikleriyle dikkat çekerken JBL imzalı Pure Bass teknolojisiyle müzik dinleme keyfini bir üst seviyeye taşıyor.

JBL, Türkiye’de en çok satan Tune kulaklık serisine 4 yeni model ekledi

 

Dünyanın önde gelen kulaklık ve hoparlör üreticisi JBL, Türkiye’de en çok tercih edilen kulak üstü model olan Tune serisini 4 yeni ürün ile güncelledi. Ekim ayıyla birlikte Türkiye’de satışa sunulan Tune 570BT, Tune 670BT NC, Tune720BT ve Tune 770BT NC kulaklıklar, 76 saati bulan artırılmış pil kapasitesi, çoklu bağlantı ve sesli asistan desteği gibi farklı özellikleriyle dikkat çekerken JBL imzalı Pure Bass teknolojisiyle müzik dinleme keyfini bir üst seviyeye taşıyor.

 

Kulaklık ve hoparlör denilince akla ilk gelen markalardan JBL, her bütçe ve zevke hitap eden geniş ürün yelpazesindeki Türkiye’de en çok satan kulak üstü modelleri içeren Tune serisinde 4 yeni ürünü müzik tutkunlarına sunuyor. Son nesil Bluetooth teknolojisi, artırılmış pil ömrü gibi geliştirmelerle piyasaya sunulan Tune 570BT, Tune 670BT NC, Tune720BT ve Tune 770BT NC kulak üstü kulaklıklar, üstün JBL Pure Bass teknolojisi aracılığıyla güçlü ve etkileyici ses performansı sunarken, güncellenen dahili mikrofonları sayesinde çağrı ve mesajlarınızda net ve parlak iletişime olanak sağlıyor.

 

JBL Tune 570BT: Hafif, rahat ve katlanabilir tasarım

 

560BT modelinin yerini alan kablosuz Tune570 BT, 160 gramlık hafif ve katlanabilir tasarımıyla gün boyu konforlu On-Ear (kulak üstü) kullanım kolaylığı sunuyor. JBL imzası taşıyan Pure Bass teknolojisi en sevdiğiniz parçaları yüksek seslerde bile hiçbir bozulma olmadan dinleme deneyimi yaşatıyor. Bluetooth 5.0 versiyonuna sahip olan Tune 570BT ile farklı cihazlara aynı anda bağlanabiliyor ve gelen aramalar sorunsuzca yanıtlanabiliyor. JBL Tune 570BT 2 saatlik şarj ile 40 saat, 5 dakika hızlı şarj ile de 2 saatlik kullanım sağlıyor. Multi function tuşu ile Siri ve Google sesli asistan kullanımına da olanak veriyor. Pek çok farklı renk seçeneğiyle satışa çıkan JBL Tune 570BT 1,690 TL’lik fiyatıyla raflardaki yerini aldı.

JBL Tune 670BT NC: Gelişmiş gürültü engelleyici ile müziğe odaklanın

 

Hafiflik, katlanabilir rahatlık ve muhteşem sesi bir araya getiren JBL Tune 670NC, çevredeki seslerin farkında olmanıza olanak veren Uyumlanabilir Gürültü Engelleyici özelliği ile fark yaratıyor.

Tam şarjda 70 saate varan pil ömrü ile günler boyunca kesintisiz müziğin keyfini yaşatan JBL Tune 670NC, 5 dakika şarjla 3 saat ekstra kullanım sunuyor. Tune670BT NC, çoklu bağlantı desteğiyle bilgisayar ve telefonunuz arasında sorunsuz ses akışı sağlıyor. En gelişkin Bluetooth 5.3 teknolojisi ile donatılan Tune670BT NC, JBL Kulaklık uygulaması ile eşleştirilerek müzik ve video/oyun kullanımları için ayrı ayrı optimize edilebiliyor. Ayrıca JBL uygulaması aracılığıyla EQ ve başka diğer parametreleri tercihe göre özelleştirebilmek mümkün. Kulaklık 3.990 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

JBL Tune 720BT NC: Konser kalitesinde müzik dinleme keyfi

 

40 mm dinamik sürücülerle donatılan Tune720BT, JBL imzalı Pure Bass ses kalitesiyle etkileyici bas performansı ve konser kalitesinde müzik dinleme deneyimi sunuyor. Kulağı saran (Over-Ear) yapısıyla dış sesleri engelleyerek izole bir duyum sağlayan Tune720BT, yüksek kalitede dayanıklı kulak pedleriyle tüm gün konforlu kullanım rahatlığını yaşatıyor. Bluetooth 5.3 teknolojisi kullanan Tune720BT, 2 saatlik tam şarjla 76 saate kadar pil ömrüne sahip. 220 gram ağırlığıyla oldukça hafif, katlanabilir şık bir tasarımla geliştirilen kulaklık, aynı anda 2 bağlantıya imkân veriyor. Tune720BT’yi, JBL Kulaklık mobil uygulaması aracılığıyla farklı EQ profilleri belirleyerek müziği duymak istediğiniz şekilde dinlemenize kapı aralıyor. JBL Tune720BT, Türkiye’de 2790 TL fiyatla satışta.

JBL Tune 770BT NC: Müzik deneyimini sonuna kadar yaşayın

 

JBL’in kulak üstü Tune serisinin en yüksek modeli olan Tune770BT NC, şık tasarımı ve üst düzey özellikleriyle dikkat çekiyor. 40 mm sürücüleriyle JBL Pure Bass ses kalitesini deneyimleyeceğiniz Tune770BT NC, katlanır yapısı, hafif tasarımı ve suni deriden kulak pedleriyle her gün her saat konforla müzik dinleme imkanı sunuyor. 2 saat içinde tam şarj edilebilen bataryası ile 70 saate kadar kullanım süresi veriyor.

Uyumlanabilir Gürültü Engelleme (ANC) özelliği ortam seslerini artırarak işlek caddelerde güvenle yürümenizi sağlayan Ambient Aware ve aramalarda müziği kısıp konuşmanızı güçlendiren Talk Thru modlarıyla çalışıyor. Multi-Point bağlantı özelliği sayesinde bir cihazdan diğerine zahmetsizce geçiş yapmanızı sağlayan Tune770BT NC’nin EQ setlerini, sesli asistan ve akıllı ortam ayarlarını da mobil uygulama ile kişiselleştirebiliyorsunuz. JBL Tune770NC BT, 5490 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.