Sosyal Medya

Donanım

JBL ve Harman Kardon Ürünleri Vodafone Mağazalarında!

Kesintisiz müzik keyfi ve üstün ses deneyimi sunan JBL ve Harman Kardon’un hoparlör ile kulaklık modelleri yeni nesil perakende anlayışıyla Vodafone mağazalarında satışa sunuluyor.

JBL ve Harman Kardon Ürünleri Vodafone Mağazalarında!

Kesintisiz müzik keyfi ve üstün ses deneyimi sunan JBL ve Harman Kardon’un hoparlör ile kulaklık modelleri yeni nesil perakende anlayışıyla Vodafone mağazalarında satışa sunuluyor. Aztek Teknoloji ve Vodafone iş birliğiyle, ses teknolojisi alanında öne çıkan dünya markaları Vodafone müşterileri ile buluşturuluyor.

Ses teknolojisi alanında fark yaratan dünya markalarını Türkiye’deki tüketicilerle buluşturan Aztek Teknoloji, yeni nesil perakende anlayışı doğrultusunda Vodafone ile iş birliği yaptı. Bu kapsamda, JBL ve Harman Kardon’un geniş ürün skalasındaki kulaklık ve hoparlör modelleri, yeni nesil Vodafone mağazalarında tüketiciler ile buluşturuluyor. JBL ve Harman Kardon’un kulaklık ve hoparlör çeşitleri, JBL’in parti serisi Partybox hoparlörleri ve oyun severleri hedefleyen oyuncu kulaklıkları Vodafone mağazalarında satışa sunulurken, kullanıcılar deneyim alanlarında ürünleri yakından tanıma fırsatı yakalıyor.

Cesur bir ses deneyimi sunan ürünler Vodafone’da

Ses teknolojisi alanındaki uzmanlığıyla öne çıkan dünya markası JBL ve Harman Kardon’un taşınabilir hoparlörlerinden ev serilerine, çocuk kulaklıklarından oyuncu kulaklıklarına, kablolu kulaklıklardan Bluetooth ve TWS özelliği olan kulaklıklara kadar her segmentteki ürünler mağazalardan satın alınabiliyor.

JBL’in kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen Tune ve Wave serisinde yer alan kulaklık modelleri, Go, Clip, Flip gibi hoparlör serileri ve Harman Kardon’un Onyx Studio hoparlörü Vodafone’un yeni nesil mağazalarında tüketicilerle buluşuyor. JBL’in Tune ve oyuncuların tercihi Quantum serisi ile hoparlör çeşitleri mağazalarda deneyimlenebiliyor.

Bu iş birliğiyle beraber, JBL’in üstün ses kalitesi ve eşsiz bir deneyim sunan ürünleri Vodafone Red’lilere özel kampanyalarla sunuluyor.