Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Mobil Abonelik Sözleşmeleri için Bayilere Gitmeye Gerek Yok

Mobil Abonelikler e-devlet platformuna taşınıyor. Mobil Abonelik Sözleşmeleri için Bayilere Gitmeye Gerek Yok.

Cep Telefonu Abonelik İşlemleri e-devlet Üzerinden Gerçekleştirilebilecek

Mobil Abonelik Sözleşmeleri için Bayilere Gitmeye Gerek Yok. Elektrik, su, cep telefonu gibi aboneliklerin e-devlet üzerinden gerçekleştirilmesi için adımlar atılmaya devam ediyor.

e-Devlet Üzerinden Elektrik, Doğalgaz ve GSM Abonelikleri Yapılabilecek. Daha önce de Mart Ayı itibariyle elektrik, doğal gaz ve GSM operatörlerine abonelik işlemleri e-Devlet Üzerinden yapılabileceği belirtilmişti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, mobil abonelik sözleşmelerinin e-devlet ile her noktadan ve her saatte yapılabileceğini duyurdu.

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, mobil abonelik sözleşmelerinin e-devlet ile her noktadan ve her saatte yapılabileceğini duyurdu.

Turhan,

“Teknolojik gelişmelerin vatandaşlara sağlayacağı kolaylıklar ve sektör temsilcilerinin talepleri dikkate alınarak elektronik haberleşmeye ilişkin abonelik sözleşmeleri, artık e-Devlet üzerinden yapılabilecek” dedi.

Bakan Turhan ayrıca

“Vatandaşlarımıza artık bayilere gitmeden internete ulaşabilecekleri her noktadan ve her saatte mobil abonelik sözleşmesi yapma fırsatı sunuldu” ifadelerini kullanırken bu sayede kağıt sözleşme yapılırken kağıt israfının önleneceğini, güvenliğin artacağını ve bürokrasinin de azalarak işlerin daha hızlı yürüyebileceğini belirtti.

SIFIR Belge Hedefi

Dijital dönüşümle birlikte kamunun ürettiği ve tuttuğu hiçbir bilgiyi, belge olarak vatandaşlardan bir belge talep edilmeyecek, sadece vatandaşımızın beyanını esas alınacak. Sistemi akıllılaştırılarak kamunun önemli ölçüde tasarruf etmesi amaçlanıyor.

  • e-Devlet Üzerinden Elektrik Aboneliği Nasıl Yapılır?
  • e-Devlet Üzerinden GSM Aboneliği Nasıl Yapılır?
  • e-Devlet Üzerinden Doğalgaz Aboneliği Nasıl Yapılır?