Sosyal Medya

Donanım

JBL’in En Yeni Kablosuz Kulaklığı Wave 100 TWS Satışa Çıktı

Dijital bir yaşam için tasarlanan JBL’in yeni kablosuz kulaklık modeli Wave 100 TWS, özel tasarımı, uygun fiyatı ve 20 saate kadar varan pil ömrü ile fark yaratıyor.

JBL’in En Yeni Kablosuz Kulaklığı Wave 100 TWS Satışa Çıktı

Dijital bir yaşam için tasarlanan JBL’in yeni kablosuz kulaklık modeli Wave 100 TWS, özel tasarımı, uygun fiyatı ve 20 saate kadar varan pil ömrü ile fark yaratıyor. Wave 100 TWS kullanıcıları hem müziğin keyfini çıkarabiliyor hem de sorunsuzca aramalarını yanıtlayabiliyor.

Ses teknolojisi alanında 75 yıldır kulaklık ve hoparlörleriyle öne çıkan JBL’in özel tasarımı ve uzun süreli pil ömrü ile dikkat çeken yeni kablosuz kulaklığı Wave 100 TWS satışa sunuldu. Red Dot tasarım ödülünün sahibi olan Wave 100 TWS, minimal tasarımı ve kulağa tam oturan yapısıyla, rahat bir kullanım sağlıyor.

Wave 100 TWS

Çift bağlantı özelliği ile tek ya da çift olarak kullanılabilen kulaklık, 20 saate kadar pil ömrü sunuyor. Ses asistanı destekli Wave 100 TWS’in eller serbest aramalar için sezgisel ve kullanışlı kontrolleri bulunuyor.

Wave 100 TWS

Benzersiz ses deneyimi

Üstün JBL ses kalitesi sunan Wave 100 TWS’in JBL Pure Bass ses özelliğine sahip 8 mm sürücüsü bulunuyor. Wave 100 TWS, kulaklıklarda 5 saat ve kutuda ise 15 saat kesintisiz kullanım sunuyor.

Wave 100 TWS

Rahat taşınabilen şarj kutusu ve genç tasarımıyla öne çıkan kulaklık toplamda 20 saate kadar mükemmel ses ve konuşma deneyimi vadediyor. Wave 100 TWS’in gün boyunca her bir kulaklığı ayrı ayrı şarj edilerek pil ömrü daha da uzatılabiliyor.

Wave 100 TWS

Piyasadaki rakiplerine göre uygun fiyatlı olarak satışa sunulan Wave 100 TWS, siyah ve krem renkleri ile önde gelen teknoloji mağazaları ve online satış noktalarında satışa sunuluyor.