Sosyal Medya

Donanım

JBL’in ikonikleşmiş kafa üstü bluetooth kulaklıkları geri dönüyor!

Farklı tüketici ihtiyaçları için farklı özellikler sunan Tune 450BT, Tune 460BT, Tune 500BT, Tune 560BT modelleri Türkiye pazarında yeniden satışa sunulurken, serinin en üst modeli Tune 510BT ise gelişmiş özellikleriyle dikkat çekiyor.

JBL’in ikonik kulaklıkları geri dönüyor!

JBL’in ikonikleşmiş kafa üstü bluetooth kulaklık serisinin klasik modelleri yeniden tüketicilerle buluşuyor. Farklı tüketici ihtiyaçları için farklı özellikler sunan Tune 450BT, Tune 460BT, Tune 500BT, Tune 560BT modelleri Türkiye pazarında yeniden satışa sunulurken, serinin en üst modeli Tune 510BT ise gelişmiş özellikleriyle dikkat çekiyor.

75 yıldır ses teknolojisi alanında devrim yaratan ürünlerini tüketicilerle buluşturan JBL ikonik kafa üstü bluetooth kulaklıklarını Türkiye’de tekrar satışa sunmaya hazırlanıyor.

Pazara girmesiyle uzun süre dikkatleri üzerine çekecek olacak ürünler arasında kablosuz bağlantı özelliğiyle rahat kullanım sağlayan kulak üstü kulaklık modelleri JBL Tune 450 BT, Tune 460 BT, Tune 500 BT ve Tune 560 BT yer alıyor.

Katlanabilir ve hafif tasarımlarıyla öne çıkan Tune 450BT ve Tune 460BT 11 saat pil ömrü sunarken kulaklıklar üzerinden müzik ve arama kontrolleri kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor.

Serinin popüler diğer modelleri Tune 500BT ve Tune 560BT ise 16 saat pil ömrünün yanı sıra 5 dakikalık hızlı şarjla 1 saat kullanım imkanı sağlarken kompakt tasarımlarıyla da dikkat çekiyor.

Hem üstün ses performansları hem de şık tasarımlarıyla öne çıkan modeller farklı ihtiyaçlara hitap ediyor.

Serinin en yeni modeli: JBL Tune 510 BT

Serinin en gelişmiş özelliklere sahip modeli JBL Tune 510 BT, çoklu bağlantı özelliğiyle birden çok cihaza aynı anda kolayca bağlanma imkânı sunuyor. Geliştirilmiş dahili mikrofonu sayesinde görüşmelerde ses kalitesi ve netliğiyle ideal bir kullanım sunan kulaklık, 5 dakikalık hızlı şarj ile 2 saat, tam şarjla ise 40 saat boyunca kesintisiz müzik deneyimi yaşatıyor.

Kulaklık, tablet veya bilgisayar gibi cihazlara bağlıyken arama geldiğinde sorunsuz bir şekilde cep telefonuna geçerek görüşme yapılmasını sağlıyor. Görüşme sonlandırıldıktan sonra veya gelen arama reddedildiğinde toplantılara otomatik olarak geri dönülmesini sağlayan JBL Tune 510 BT’de çok işlevli düğmeye basılarak Siri veya Google Assistant gibi ses asistanları da etkinleştirilebiliyor.