Sosyal Medya

Donanım

JBL’in suya dayanıklı hoparlörleri ile yaza merhaba!

JBL’in suya dayanıklı hoparlörleri ile yaza merhaba!

Hava sıcaklıkları hızla artarken, yaz mevsimi de kendini gösteriyor. Sıcak havaları hissettiğimiz şu günlerde evde, doğada, denizde, havuzda veya tatilde JBL’in suya ve toza dayanıklı hoparlörleri hep yanınızda olacak.

Doğa gezilerinin pandemi nedeniyle yükselişe geçtiği bu dönemde müzik tutkunu doğaseverlerin, özellikle yapacağı aktivitelerin başında yürüyüş, koşu, yüzme veya bisiklete binmek geliyor. Bunun yanında evde vakit geçirenler ise müzikle bütünleşmek ve bu anlarını daha da eğlenceli hale getirmek istiyor. Hangi ortamda olursanız olun ister doğada ister evde ister tatilde müzikseverleri mutlu edecek JBL hoparlörler size keyifli anlar yaşatmayı vaat ediyor. Yüksek ses kalitesi ile zaman ve mekân fark etmeksizin bulunduğunuz ortamı özel bir deneyime dönüştüren JBL, güçlü donanımı ve müziğin gücüyle, her ortamda yeni bir atmosfer oluşturuyor.

Ultra kompakt boyutu ve benzersiz ses deneyimi ile JBL GO 3/Clip 4

Kompakt boyutlarına rağmen yüksek ses kalitesi, doyurucu bas ve tizleriyle dikkat çeken JBL GO 3 ve Clip 4 hoparlörler, uzun süreli pil süreleriyle kesintisiz müzik dinleme keyfi sunuyor. JBL Clip 4 hoparlörü; üstünde bulunan kancasıyla çanta ve istenilen her yere kolaylıkla takılabilmesiyle her an yanınızda olabiliyor. JBL GO 3 ve Clip 4, IP67 sertifikaları sayesinde suya ve toza dayanıklı yapısıyla plajda ve havuz kenarında kullanılabiliyor. Bluetooth bağlantısı üzerinden akıllı telefon, tablet veya diğer cihazlara kolaylıkla bağlanan bu hoparlörler, farklı renk seçenekleriyle her tarza uygun bir model olarak kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Hafif ve taşınabilir özelliğiyle dikkat çeken Flip 5

Müzikseverlerin yaz aylarında yanından ayırmak istemeyeceği taşınabilir aksesuarlardan biri olan JBL Flip 5 hoparlör; hafif, su geçirmez ve taşınabilir yapısıyla dikkat çekiyor. Bluetooth bağlantı özelliği bulunan hoparlör portatif yapısıyla müzik tutkunlarına her an eşlik ediyor. 12 saatlik pil ömrüne sahip olan hoparlör; siyah, mavi, kamuflaj, beyaz, gri, kırmızı, yeşil gibi farklı renklerle satışa sunuluyor.

20 saatlik şarj ömrü ile Charge 5

JBL Charge 5, IP67 yalıtım standardındaki su ve toz geçirmeyen özelliğiyle kullanıcısına ister plajda, ister bahçede kesintisiz müzik deneyimi vaat ediyor. JBL Charge 5’in yeni nesil teknolojiye entegre USB Type-C özelliği, evdeki uyumlu kablo girişli diğer cihazlarla şarj edilerek hayatı kolaylaştırıyor. Yeni Bluetooth 5.1 standardına sahip olan Charge 5, müzikseverlere daha kolay ve kesintisiz bağlantı sunuyor. Birden fazla hoparlörün birbirine bağlanmasını sağlayan çok kullanıcılı PartyBoost özelliği JBL Charge 5’te geliştirilmiş yeni versiyonuyla kullanıcılara eğlenceli bir ses atmosferi yaşatıyor.

Bas sevenlerin vazgeçilmezi JBL Xtreme 3

Bas sevenler için harika ve oldukça dayanıklı bir hoparlör olan JBL Xtreme 3 serisi havuz başında, piknikte veya arkadaşlarınızla gerçekleştirdiğiniz aktivitelerde size eşlik edecek. Orijinal PRO Sound özelliği ve dört sürücülü JBL Bas Radyatörleri, güçlü sesi ile herkesin dikkatini çekerken, 15 saatlik şarj ömrü ile sizi yarı yolda bırakmıyor.  IP67 ile su ve toz geçirmez özelliği, kablosuz bluetooth akışı ve güç bankası özelliğiyle diğer elektronik cihazları da şarj edebiliyor.

Mükemmel ses kombinasyonu ile JBL Boomboox 2

Güçlü ses özelliği ve 24 saatlik şarj ömrü ile dikkat çeken Boomboox, cesur tasarımı ve tüm JBL hoparlörlerinde yer alan IPX7 belgesiyle su geçirmezliğiyle öne çıkıyor. Müzikseverlerin bulunduğu ortamı canlandırmak için diğer JBL PartyBoost uyumlu hoparlörleri; Boomboox 2 ile senkronize etmek mümkün. Aynı zamanda yerleşik güç bankası ile diğer cihazların şarj edilmesini sağlıyor.

Kişiye özel LED ışık özelliğiyle JBL Pulse 4

Gövdesinde bulunan yüksek çözünürlüklü ışıkla Pulse 4, JBL’in imzası hâline gelen 360 derecelik ses deneyimi yaşatıyor. Harika ses deneyiminin yanında 360 derecelik tamamen özelleştirilebilir ışıklandırma sistemiyle müzikseverlerin bulunduğu ortamı renklendirip, daha eğlenceli hale getiriyor.  Kullanıcılar, bu hoparlörde istediği ışık gösterisini renk ve efekt tercihi ile belirlerken; 100 adete kadar JBL PartyBoost destekli hoparlöre kablosuz olarak bağlanmasına izin veriyor.  Böylece evde veya arkadaş ortamında parti ortamı yaratmak daha eğlenceli hale geliyor.