Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Kimpur’dan bir “Stratejik İş Birliği” anlaşması daha!

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarının yanı sıra yaptığı iş birlikleri ile büyümesini sürdüren Kimteks Poliüretan Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Kimpur), kimyasal ürünlerin global tedarikçileri arasında yer alan Çin merkezli Wanhua Chemical Group Co. Ltd. ile yeni bir iş birliğine imza attı.

Kimpur, global Wanhua Chemical Group ile TPU için distribütörlük anlaşması imzaladı

Kimpur küresel hamlelere devam ediyor…

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarının yanı sıra yaptığı iş birlikleri ile büyümesini sürdüren Kimteks Poliüretan Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Kimpur), kimyasal ürünlerin global tedarikçileri arasında yer alan Çin merkezli Wanhua Chemical Group Co. Ltd. ile yeni bir iş birliğine imza attı. Türkiye’nin en büyük 500 sanayi şirketi içinde yer alan Kimya sanayi şirketi, Wanhua Chemical Group’un ‘Wanthane’ isimli ticari markası olan termoplastik poliüretan ürünlerinin distribütörlüğünü üstlenecek. 

Türkiye’nin ilk yüzde yüz yerli poliüretan sistem üreticisi Kimpur, dünya çapında yaptığı iş birlikleriyle güçlenmeye devam ediyor. Kimpur, poliüretan sistem üretimi için de hammadde tedariki sağlayan Çin merkezli Wanhua Chemical Group ile iş birliğine giderek, firmanın ayakkabı sektörüne yönelik termoplastik poliüretan (TPU) ürünlerinin satışında Türkiye’deki yetkili distribütörü oldu.

Deneyimli uzman satış kadrosuna, kaliteli hizmet anlayışına ve Türkiye’de geniş bir lokasyon ağına sahip olan Kimpur, yapılan iş birliğiyle Wanthane markalı ürünlerin satışı ve satış sonrası hizmetleri konusunda faaliyet göstermeye başladı. 45’ten fazla ülkeye ihracat yaparak sektöre öncülük eden Kimpur, distribütörlük kapsamındaki Termoplastik Poliüretan ile ayakkabı sektöründe kendi ürünlerinin yanı sıra Wantane TPU ürünü ve paket ürün sunarak müşterilerine kolaylık sağlayacak. Bu adımla sektördeki rekabet gücünü artıran Kimpur iş birliğini geliştirmeyi hedefliyor.

“Stratejik iş birliklerine imza atmaya devam edeceğiz”

Stratejik hedefleri doğrultusunda küresel alandaki iş birliklerine hız kesmeden devam ettiklerini vurgulayan Kimpur CEO’su Cavidan Karaca, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Yaptığımız yeni yatırımlar ve iş birlikleriyle güçlenmeye devam ediyoruz. Wanhua Chemical Group ile distribütörlük anlaşması imzalayarak ayakkabının yanı sıra birçok sektörde yoğun kullanım alanı olan TPU’yu ürün gamımıza ekledik. Bu doğrultuda mevcut satış ve teknik destek alt yapımız ile önümüzdeki dönemde pazardan etkin bir pay almayı hedefliyoruz ve bu yöndeki çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Önümüzdeki süreçlerde de stratejik iş birliklerine imza atmaya devam edeceğiz.”

Ar-Ge yatırımları ile müşterilere özel çözümler üretmeyi sürdüren Kimpur, sektörüne değer katan yatırımlarıyla ve iş birlikleriyle adından söz ettirmeye devam edecek.