Sosyal Medya

Donanım

Kingston DataTraveler Max Type-A Sahneye Çıktı

Bellek ürünleri ve teknoloji çözümlerinde dünya lideri Kingston Technology Company Inc.'in flash bellek iştiraki Kingston Digital, Inc., DataTraveler® Max Type-A’yı bellek ürünleri portföyüne eklediğini duyurdu.

Kingston DataTraveler Max Type-A Sahneye Çıktı

Kingston Digital, DataTraveler Max USB 3.2 Gen 2 Serisine Type-A Bağlantı Seçeneği Ekledi.

Bellek ürünleri ve teknoloji çözümleri sunan Kingston Technology Company Inc.’in flash bellek iştiraki Kingston Digital, Inc., DataTraveler® Max Type-A’yı bellek ürünleri portföyüne eklediğini duyurdu.

DataTraveler® Max USB Type-C®1 modeli, yeni nesil yüksek performanslı Kingston DT Max USB flash sürücülerini tamamlamak üzere Max serisine katıldı. Her iki sürücü en yeni USB 3.2 Gen 2 standardını kullanıyor.

DataTraveler Max (DT Max) serisi, 1.000 MB/sn okuma ve 900 MB/sn yazmaya ulaşan2 rekor hızıyla piyasadaki en hızlı USB sürücülerden biri ve türünün ilk örneği olarak öne çıkıyor. DT Max serisi, taşınabilirlik ve rahatlık göz önünde bulundurularak tasarlandı. DT Max Type-A, Type-A bağlantısı eşliğinde mürdüm – siyah karışımı bir renge sahipken, orijinal DT Max ilk bakışta ayırt edilebilmesi için Type-C bağlantılı ve tamamen siyah bir tasarıma sahip. Çıkıntılı kasa, kullanılmadığında bağlantı ucunu korumaya ve tek bir hareketle kolayca kullanılabilir hale gelmeye yardımcı oluyor. Böylece HD fotoğraflar, 4K/8K videolar, müzik ve diğer büyük dijital dosyaları yüksek hız ve 1 TB3‘a varan yüksek kapasite eşliğinde sorunsuz bir şekilde aktararak saklayabiliyor. Anahtarlık halkası ve LED durum göstergesi, sürücüyü sürekli yanında taşımak isteyen kullanıcılar için ideal hale getiriyor.

Kingston Flash Ürünleri Yöneticisi Carissa Blegen, şunları söylüyor:

“DT Max Serisi USB flash sürücülerimiz, tüketicilerin günümüzün içerik taleplerine uyum sağlamalarına yardımcı olmak için endüstri lideri hız ve tavizsiz depolama alanı sunuyor. Üstelik artık hem Type-C hem de Type-A bağlantı noktalarını destekliyor. Rekor kıran DT Max serisinin Type-A versiyonunu sunarak çıtayı yükseltmekten, Kingston USB depolama kategorisini yeni eklediğimiz yüksek performanslı çözümlerle daha eksiksiz bir bir şekilde sunmaktan memnuniyet duyuyoruz.”

DataTraveler Max serisi, 256 GB ila 1 TB kapasitelerde sunuluyor. Daha fazla bilgi için https://www.kingston.com/tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

DataTraveler Max USB 3.2 Gen 2 Serisi Flash Sürücü – Teknik Özellikler:

  • En Yeni USB 3.2 Gen 2 Standardı: 1.000 MB/sn Okuma ve 900 MB/sn Yazma’ya varan inanılmaz hızlarla dosyalarınızı anında taşıyın.
  • Ödün Vermeyen Depolama: Dijital kitaplığınızı hareket halindeyken yanınızda taşımak için 256 GB-1 TB arasında değişen yüksek kapasitelerde sunulur.
  • Bağlantı için Zengin Seçenek: Sorunsuz dosya aktarımları için yeni nesil ve geleneksel dizüstü veya masaüstü bilgisayarları desteklemek üzere USB Type-C®1 ve Type-A konektörleri destekler.
  • Eşsiz Tasarım: Tek elle kaydırılabilen kullanışlı kapak, LED durum göstergesi ve işlevsel anahtarlık halkası.
  • Kapasite3: 256 GB, 512 GB, 1 TB
  • Arayüz: USB 3.2 Gen 2
  • Hız2: 1.000 MB/sn’ye kadar okuma, 900 MB/sn’ye kadar yazma
  • Boyutlar:
    1. Type-C: 82,17 mm x 22,00 mm x 9,02 mm
    2. Type-A: 91,17 mm 22,00 mm x 9,02 mm
  • Ağırlık:
    1. Type-C: 12gr
    2. Type-A: 14gr
  • Çalışma sıcaklığı: 0°C~60°C
  • Depolama sıcaklığı: -20°C~85°C
  • Garanti/destek: 5 yıl garanti
  • Uyumluluk: Windows® 11, 10, 8.1, Mac OS® (v. 10.14.x +), Linux (v. 2.6.x +), Chrome OS™
DataTraveler Max Type-C USB 3.2 Gen 2 Flash Drive
Parça Numarası Kapasite
DTMAX/256GB 256GB
DTMAX/512GB 512GB
DTMAX/1TB 1TB