Sosyal Medya

Donanım

Kingston Technology, 2023’te Kanal SSD Pazarında Liderliğini Bir Kez Daha Kanıtladı

Kingston Technology Company, Inc.'in Flash bellek iştiraki Kingston Digital, Inc., bir kez daha başarılı bir yılı geride bıraktığını ve çeyrek bazında lider konumunu koruduğunu duyurdu.

Kingston Technology, 2023’te Kanal SSD Pazarında Liderliğini Bir Kez Daha Kanıtladı

 

  • Şirket Güçlü SSD Portföyü, Sadık Müşteri Desteğiyle %23,8’lik Pazar Payını Koruyor
  • Şirketin Kararlı Stratejileri 2024’te de Güçlü Bir Şekilde Devam Ediyor

 

Bellek ürünleri ve teknoloji çözümlerinde dünya lideri olan Kingston Technology Company, Inc.’in Flash bellek iştiraki Kingston Digital, Inc., bir kez daha başarılı bir yılı geride bıraktığını ve çeyrek bazında lider konumunu koruduğunu duyurdu. Bu istikrarlı performans, 2023 yılı kanal SSD pazarındaki %23,8’lik pazar payının sağlanmasıyla sonuçlandı.

 

TRENDFOCUS ‘un verilerine göre, 2023 yılında Kingston’ın kanalda en çok tercih edilen standart SSD satıcısı olduğu doğrulandı. Bu dönemde toplamda 27,4 milyon standart SSD’si sevk edildi. Sadece dördüncü çeyrekte ise Kingston’ın standart SSD pazar payı %21,3’e ulaşarak 5,7 milyon üniteyi aşan bir sevkiyat gerçekleştirildi.

Şirketin, NV2Kingston FURY Renegade SSD‘nin iki seçeneği ve KC3000 gibi yüksek kaliteli istemci sürücülerinin geliştirilmesinde devam eden çabaları, sistemlerini geliştirmek isteyen giriş seviyesi kullanıcılardan uzman kullanıcılara kadar herkes için PCIe 4.0 NVMe çözümü sunuyor. Ayrıca 2023 yılında Kingston, XS1000 harici ve DC600M kurumsal sınıf SSD’lerle ürün çeşitliliği yelpazesini genişletti.

Kingston, ürünlerinin tasarımını yapan mühendisler ve uzmanlar tarafından sağlanan eşsiz destek, hizmet ve güvenilirlikle müşterilerine üstün bir deneyim sunuyor. Bu durum Kingston’ın sektörde güçlü bir konum elde etmesine önemli bir katkı sağlıyor.

 

TRENDFOCUS’un Başkan Yardımcısı Don Jeanette, “2023 yılı sonlarında, PC’ler için SSD satışlarının güçlü bir şekilde devam ettiğini gözlemledik ve PCIe NVMe alanında sürekli bir büyüme söz konusu. Bu trendin 2024 boyunca daha da artacağını öngörüyoruz” diyor.

 

Kingston SSD Ticaret Müdürü Keith Schimmenti ise “Tedarikçilerimiz, müşterilerimiz ve ortaklarımız ile yakın işbirliği içinde çalışmak, pazar koşulları ve müşteri gereksinimleri değiştikçe esnek olmamıza olanak sağlıyor. Kanal müşterileri alanındaki ihtiyaçları karşılamak için en yeni SATA ve NVMe çözümlerini sunmaya odaklanıyoruz. Bu bulgular, bu hedefe olan bağlılığımızı teyit ediyor” diyor.

 

Daha fazla bilgi için kingston.com adresini ziyaret ediniz.