Sosyal Medya

iPhone

Kırmızı iPhone 8 ve iPhone 8 Plus Bu Hafta Gelebilir, Peki Kırmızı iPhone X?

Kırmızı iPhone 8 ve iPhone 8 Plus Bu Hafta Gelebilir, Peki Kırmızı iPhone X? 9 Nisan'da çıkması beklenen Kırmızı iPhone 8 ve Kırmızı iPhone 8 Plus?

Apple Bu Hafta Kırmızı iPhone 8 ve Kırmızı iPhone 8 Plus Duyurabilir

Kırmızı iPhone 8 ve iPhone 8 Plus Bu Hafta Gelebilir, Peki Kırmızı iPhone X? Apple’ın kırmızı serisine iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’larda katılabilir. Peki iPhone X? henüz bu konuda bir açıklama yok.

Apple iPhone 8 serisinin renklerini geçen sene iPhone 7 serisinde yaptığı gibi genişletebilir. MacRumors, 8 ve 8 Plus’ın Red Ürünlerinin (muhtemelen) 9 Nisan gibi erken bir tarihte açıklanacağını iddia eden Virgin Mobile notu yayımlandı. Bu hafta gönderilip gönderilmeyecekleri belli değil (Virgin ön siparişler alıyor), ancak basın açıklaması ve kullanılabilirlik arasında uzun bir gecikme beklenmiyor.

Kırmızı iPhone 8 ve iPhone 8 Plus

Açıklamalarda Kan Kırmızısı iPhone X modelinden bahsedilmiyor. iPhone X için mevcut monokromatik renklerde satış zaten yeterince zorlu, özel kırmızı serisi satışı daha da zorlaştırabilir.

Elbette bu sızıntı doğruysa, Apple cihaz üreticileri için bilindik bir strateji uyguluyor, donanımı periyodik aralıklarla yine ön plana çıkarmak için daha canlı renk seçenekleri isteyen kullanıcılar için alternatif oluşturmak istiyor.