Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Kişiselleştirilebilen Samsung BESPOKE serisi buzdolapları!

BESPOKE serisi; şık hatları, modern tasarımı, değiştirilebilir renkli dış panel alternatifleri ile farklı yaşam biçimlerine ait mutfaklara...

Samsung’un BESPOKE serisi buzdolapları ile mutfaklar da artık kişiselleştirilebilecek!

Samsung’un yeni pazarlarda satışa sunacağı yepyeni 4-Kapılı BESPOKE serisi buzdolapları, kişiselleştirilebilir özellikleri sayesinde mutfaklara kullanıcının yaşam tarzını da yansıtacak. 

Samsung Electronics’in bu yıl Tüketici Elektroniği Fuarı (CES) 2021’de tanıttığı BESPOKE serisi; şık hatları, modern tasarımı, değiştirilebilir renkli dış panel alternatifleri ile farklı yaşam biçimlerine ait mutfaklara kusursuz uyum sağlayacak. 4-Kapılı BESPOKE buzdolabı modeli Flex Zone Esnek Bölme gibi ek özellikleri ile tüm soğutma ihtiyaçlarınız için çözümler sunuyor. BESPOKE buzdolapları, dört farklı ve eşsiz renk seçeneği ve bir dizi dinamik tasarım opsiyonuyla satışa sunulacak. Renk seçenekleri arasında beyaz, gri, pembe ve lacivert renkleri bulunuyor.

4-Kapılı BESPOKE Buzdolabı tüm soğutma ihtiyaçlarınız için yepyeni özellikler sunuyor

4-Kapılı BESPOKE buzdolabının soğutucudan dondurucuya geçebilen çok yönlü geliştirilmiş Flex Zone Esnek Bölmesi, tüm ailenin gıda depolama ihtiyaçlarını karşılayabilen esnekliği sağlıyor. Geliştirilmiş Flex Zone; Dondurucu, Hafif Dondurucu, Soğutucu, Hafif Soğutucu gibi ayrı soğutma seviyelerine sahip. Tek dokunuşla, dört adet ön ayarlı sıcaklık ayarını kullanarak bölmeyi kolaylıkla buzdolabından dondurucuya dönüştürebilirsiniz.

Flex Crisper™ özelliği ile et ve balık ürünlerini en iyi soğutma derecesinde saklayabilirsiniz. Buzdolabında yer alan Çift Buz Haznesi de geleneksel buz küplerinin yanı sıra “buz parçacıkları” üretebilir ve böylelikle buz parçalarıyla içeceklerinizi daha hızlı soğutabilirsiniz.

Samsung, şu an Kuzey Avrupa ve Asya pazarlarında satışa sunulan BESPOKE buzdolabı serisini ABD pazarının yanı sıra 2021 yılı içinde Orta Doğu ve Kuzey Afrika ve Avrupa bölgelerinde de satışa sunacak.