Sosyal Medya

Kripto Para

KuCoin, Metaverse Desteğini Univers Network ile Daha da Güçlendiriyor

KuCoin, Metaverse çalışmalarına verdiği desteği sürdürüyor. Borsanın yatırım ve kuluçka kolu KuCoin Labs, metaverse altyapı projesi Univers Network ile olan kuluçka programını duyurdu.

KuCoin, Metaverse Desteğini Univers Network ile Daha da Güçlendiriyor

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından KuCoin, Metaverse çalışmalarına verdiği desteği sürdürüyor. Borsanın yatırım ve kuluçka kolu KuCoin Labs, metaverse altyapı projesi Univers Network ile olan kuluçka programını duyurdu. Univers Network, toplulukları güçlendirmek ve Web 3’te devrim etkisi yaratmak için tasarlanmış bir proje olmasıyla öne çıkıyor.

Global kripto para borsası KuCoin, Metaverse’ün gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyor. Borsanın yatırım ve kuluçka kolu KuCoin Labs, metaverse altyapı projesi Univers Network ile olan kuluçka programını duyurdu. Sanal dünyalar arasında birlikte çalışabilirliği sağlamak için altyapı araçları tasarlayan Univers Network’ün, Fransa merkezli ekibinde 50’den fazla geliştirici bulunuyor. Bağımsız bir meta veri deposu projesi olan Univers Network, meta veri tabanı ara bağlantısına izin verecek bir SDK geliştirmek için hem blok zincir hem de oyun motorlarında çalışıyor.

Univers Network, ilgili her iki projenin kullanıcı tabanları için değer yaratırken, geliştiricileri ve kullanıcıları birbirine bağlayacak olan ‘Choose-to-Earn’ adlı özel bir mekanizma da geliştiriyor. Merkeziyetsiz yayıncılık şirketi, bu yıl içinde ekosistemlerine dahil edilecek ek projeler ve geliştirme stüdyolarıyla birlikte piyasaya sürülecek. Univers Network’ün 2022’deki diğer temel hedefleriyse, insanların sanal dünyalarla etkileşim şeklini yeniden tanımlamak ve e-sporu blok zincirine taşıyarak oyun motorlarını birleştirmek olacak.

“Web 2 girişimcilerinin Web 3’ü anlama ve benimseme süreçlerinde destek olmayı amaçlıyoruz”

Univers Network ile olan kuluçka programına ilişkin açıklamalarda bulunan KuCoin Labs Başkanı Lou YU,

KuCoin Labs olarak, Web 2 girişimcilerinin Web 3’ü anlama ve benimseme süreçlerinde destek olmayı amaçlıyoruz. Kuluçka programımızla birlikte, Univers Network’e çeşitli açılardan danışmanlık yapıyoruz. Web-3 topluluk teşvikleri, teknik yapılar, iş stratejisi, pazarlama yönelimleri, para toplama ve pazara açılma planları gibi konularda kendilerine bilgi ve deneyimlerimizi aktarıyoruz.” dedi.

KuCoin Labs, gelecekte Univers Network’le birlikte potansiyel ve çeşitlendirilmiş iş birliklerini keşfedecek. Bu da yenilikçi ve metaverse altyapılarında çözüm olması için gereken ölçeklenebilirliği ve kaynağı sağlayacak.