Sosyal Medya

Otomobil

KYMCO Scooter’lar Artık Showroom’larda!

KYMCO’nun Türkiye’de satışa sunduğu modeller arasında yer alan Agility 125i +16, kalabalık kentlerde ve kırsal alanlarda kolay manevra...

KYMCO Modelleri Yeni Sezonda Ayrıcalıklı Kredi Fırsatlarıyla Satışta!

KYMCO Scooter’lar Artık Showroom’larda!

Motosiklet dünyasının scooter sınıfındaki en büyük isimlerinden olan KYMCO, satış noktalarındaki yerlerini alarak ilk müşterilerine teslim edilmeye başlandı.

Doğan Holding çatısı altında faaliyet gösteren Doğan Trend Otomotiv distribütörlüğünde geçtiğimiz Kasım ayında ön satışla birlikte ülkemizde tanıtılan KYMCO modelleri, yurt genelindeki geniş bayi ve servis ağı avantajlarının yanında, lansmana özel olarak sunulan avantajlı kredi koşullarıyla da dikkat çekiyor.

Bu kapsamda KYMCO modellerinden herhangi birisini tercih edecek motosiklet severler; 20 bin TL için 12 ay vadeli sıfır faizli ya da 50 bin TL için 24 ay vadeli 0,99 faizli kredi seçeneklerinden yararlanabiliyor. Aralarında 50 cc’lik kıvrak ve pratik scooter Agility Carry’den, 320 cc’lik şehir ve yol motosikleti Downtown 350i’ye kadar geniş bir model yelpazesine ve özel renklere sahip KYMCO’lar 19 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Dünyanın önde gelen motosiklet markalarını ülkemizde başarıyla temsil eden Doğan Holding’e bağlı Doğan Trend Otomotiv distribütörlüğünde, güçlü bayi ve servis ağıyla ülkemizde yeniden satışa sunulan KYMCO modelleri, Mart ayından itibaren ilk müşterilerine teslim edilmeye başlandı. Bu kapsamda KYMCO modelleri; 20 bin TL için 12 ay vadeli sıfır faizli ya da 50 bin TL için 24 ay vadeli 0,99 faizli ayrıcalıklı kredi fırsatlarıyla satışa sunuluyor. Teslimat ve günlük kullanım scooterlarından şehir ve yol motosikletlerine kadar geniş model yelpazesi ve en özel renk seçeneklerini bünyesinde barındıran stil sahibi KYMCO’lar, 19 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Yeni sezon, yenilenen teşkilat

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan KYMCO Operasyonları ve Doğan Trend Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Emre Acar, KYMCO’nun marka bilinirliği ve geniş ürün gamı neticesinde yüksek bir ilgiyle karşılaştıklarını belirterek; “Her ihtiyaca uygun, sağlamlığı ve teknolojisiyle rasyonel bir alternatif arayanların markası KYMCO için yoğun bir yeniden yapılanma süreci içindeyiz. Sezona yetişmek için çok çalıştık ve yeni satış servis noktalarımızı devreye aldık, almaya da devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

KYMCO Scooter’lar Artık Showroom’larda!

Her ihtiyaca, her zevke hitap ediyor!

KYMCO’nun Türkiye’de satışa sunduğu modeller arasında yer alan Agility 125i +16, kalabalık kentlerde ve kırsal alanlarda kolay manevra kabiliyeti ve çevikliğiyle eğlenceli sürüşler sunuyor. Agility Carry 50i 4T ve Agility Carry 125i ise çok yönlü taşıma çözümlerine ihtiyaç duyanlar için üstün özelliklere sahip teslimat scooterları olarak öne çıkıyor. People S 125 ABS ve People S 150 ABS; tasarımı, konforu ve yakıt tüketimiyle scooter dünyasında fark yaratırken, Xtown 250i Sport Touring scooterlara yeni standartlar getiriyor. Kısa ya da uzun mesafe farketmeksizin yolculuklarda sürücüsüne dinamizm katan Downtown 350 TCS ise agresif hatlar ve güven veren tasarımıyla kullanıcısında bağımlılık yaratıyor.