Sosyal Medya

Kripto Para

Ledger Nano Donanım Cüzdanları Ruby Red Renk Seçeneğiyle Geliyor

Ledger, Nano cihazlarına Ruby Red renk seçeneğini ekledi. Dinamizm, güç ve azmi temsil eden kırmızı rengini koleksiyonuna dahil eden Ledger, Ruby Red renk seçeneğiyle harekete geçmek için motive eden ve kararlılığı artıran bir tasarıma sahip.

Ledger Nano Donanım Cüzdanları Ruby Red Renk Seçeneğiyle Geliyor

 

Kritik dijital varlık güvenliği ve kullanımı konusunda dünya lideri olan Ledger, Nano cihazlarına Ruby Red renk seçeneğini ekledi. Dinamizm, güç ve azmi temsil eden kırmızı rengini koleksiyonuna dahil eden Ledger, Ruby Red renk seçeneğiyle harekete geçmek için motive eden ve kararlılığı artıran bir tasarıma sahip. Dijital varlıklarını şık bir şekilde korumak isteyenler için geniş bir renk yelpazesi sunan Ledger, çarpıcı renkleriyle rakipsiz güvenlik sunmaya devam ediyor.

 

Kritik dijital varlık güvenliği ve kullanımı konusunda dünya lideri olan Ledger, varlıklarını şık bir şekilde güvence altına almak isteyenler için Nano cihazlarına Ruby Red rengini eklediğini duyurdu. Farklı renk alternatiflerine sahip Ledger, Nano X ve Nano S Plus cihazlarına eklediği Ruby Red seçeneğiyle, güvenlik ve stili bir arada sunuyor.

Ledger, geçtiğimiz günlerde renk yelpazesine eklediği Retro Gaming, Pastel Yeşil ve Ametist Moru renklerinden sonra Ruby Red ismini verdiği yeni rengini de koleksiyonuna ekledi. Ledger Nano cihazların sağladığı katmanlı güvenlik yapısı sayesinde kripto varlıklar korunurken, tasarladığı yeni renk seçeneğiyle kullanıcılar aynı zamanda bir stile sahip olma şansına da sahip oluyor.

Ledger Nano Cihazların Renk Paleti Genişledi

 

Ledger Nano cihazların güvenliğine olan bağlılığı renkli tasarımlarla birleştiğinde, kullanıcılara tarzlarına uygun seçenekler sunarak kendilerini ifade etme imkanı tanıyor. Ledger’ın genişleyen renk paleti, retro sevenlerden pastel tonları tercih edenlere kadar her kullanıcıya uygun seçenekler sunuyor. Ruby Red seçeneği de dinamizm ve gücü arayan kullanıcıların cihazlarını kişiselleştirmesine ve benzersiz bir ifade biçimi yaratmasına olanak tanıyor.

 

Satışa sunulan Ruby Red renk seçeği, Ledger resmi internet sitesi ve yetkili satıcılar aracılığıyla temin edilebiliyor. Yeni renk seçeneği Ruby Red’i satın almak için aşağıdaki linkten erişim sağlayabilirsiniz.

 

https://shop.ledger.com/products/ledger-nano-x/ruby-red