Sosyal Medya

Donanım

Lenovo, IFA 2023 fuarında son teknoloji inovasyonlarını tanıttı

Teknoloji devi Lenovo, dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı olan IFA'da oyun, yazılım, görüntü kalitesi ve aksesuarlar alanında son teknoloji inovasyonlarını duyurdu. Lenovo oyun dünyasında yapay zekâ destekli inovasyonları, çığır açan 3D monitörü, yazılım çözümleri ve çok yönlü aksesuarlarıyla teknolojide çıtayı yükseltiyor.   

Lenovo, IFA 2023 fuarında son teknoloji inovasyonlarını tanıttı

 

Teknoloji devi Lenovo, dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı olan IFA’da oyun, yazılım, görüntü kalitesi ve aksesuarlar alanında son teknoloji inovasyonlarını duyurdu. Lenovo oyun dünyasında yapay zekâ destekli inovasyonları, çığır açan 3D monitörü, yazılım çözümleri ve çok yönlü aksesuarlarıyla teknolojide çıtayı yükseltiyor.   

 

Lenovo, IFA 2023 fuarında son teknoloji inovasyonlarını tanıttı. Oyun dünyasına yön verecek yapay zekâ destekli inovasyonları, hayranlık uyandıran 3D monitör, yazılım çözümleri, çok yönlü aksesuarlar ve daha fazlasını içeren portföydeki yenilikleri buradan da keşfedebilirsiniz.

Güçlü bir işlemciyle istediğiniz her yerde oyun

 

Fuarda tanıtılan taşınabilir Lenovo Legion™ el konsolu oyun cihazı ve aksesuarları, bilgisayar oyunlarında sınırları ortadan kaldırıyor. Yeni Lenovo Legion Go, Lenovo’nun ürettiği ve oyunculara istedikleri her yerde daha fazla oyun oynama özgürlüğü sunan ilk Windows işletim sistemli el tipi oyun cihazı olarak karşımıza çıkıyor. Lenovo Legion Go, el konsolu cihazlarında en üst düzey teknik ve görüntü kalitesinden daha azı ile yetinmeyen oyuncular için tasarlandı. Yeni mikro OLED donanımlı Lenovo Legion Gözlük ve yeni Lenovo Legion E510 7.1 RGB Kulak İçi Oyun Kulaklıklarının yanı sıra Lenovo Legion Go’nun piyasaya çıkması, oyuncuların sürükleyici bir oyun deneyimi yaşamasını sağlayan oyun cihazları, monitörler, aksesuarlar, yazılım ve hizmetlerden oluşan Lenovo Legion ekosistemini genişletiyor.

*Yeni Lenovo Legion Go, 8,8 inç Lenovo PureSight oyun monitörüyle oyunlara hayat veren AMD Ryzen™ Z1 Serisi işlemcilerden güç alan Windows işletim sistemli bilgisayar oyun gücünü taşınabilir mobil form faktörüne taşıyor. *Lenovo Legion Go, taşınabilir oyun deneyimini bir üst seviyeye taşımak isteyen oyuncular için geliştirilen yeni Lenovo Legion Gözlük, mikro OLED teknolojisinden yararlanarak cebe sığan ürün boyutunda büyük ekranlı izleme deneyimi sunuyor.*Gerçeğe yakın bir oyun deneyimi sunan yeni Lenovo Legion E510 7.1 RGB Kulak İçi Oyun Kulaklıkları, çok işlevli bir hat içi denetleyiciyle yüksek çözünürlüklü 7.1 surround ses kalitesi sunuyor.

 Serinliğin Kralı: Lenovo Legion 9i

 

Fuarda tanıtılan en son Legion ürünlerinden Lenovo Legion 9i, “dünyada yapay zekâ ile optimize edilmiş entegre sıvı soğutma sistemine sahip ilk dizüstü oyun bilgisayarı1 “olarak karşımıza çıkıyor.

Lenovo Legion 9i (16″, 8), Lenovo Legion ekosisteminde ve dünyada oyuncular ve eksiksiz bir taşınabilir geliştirme stüdyosuna ihtiyaç duyan yaratıcı profesyoneller için tasarlanmış, bağımsız sıvı soğutma sistemine sahip en üst düzey 16 inç oyun bilgisayarı olarak vitrine çıkıyor.  Lenovo Legion 9i, rekabetçi oyunculara yönelik Lenovo Legion Pro serisi ile çevikliğe önem veren oyunculara yönelik Lenovo Legion Slim serisininin yanı sıra, Lenovo Legion monitörleri ve çevre birimlerini içeren Lenovo Legion ürün grubuna öncülük ediyor. Bugün ayrıca, Lenovo Legion 9i (16″, 8) ve diğer dizüstü bilgisayarlar ve aksesuarlar için sağlam bir korumadan ödün vermeden oyunculara ince ve hafif çeviklik ve ekstra saklama seçenekleri sunan iki sırt çantası, Lenovo Legion 16″ Oyuncu” Sırt Çantası GB700 ve GB400 de fuarda tanıtılanlar arasında yer alıyor.

Hibrit çalışmanın geleceğine güç veren yeni cihazlar ve yazılımlar

 

Lenovo, fuarda dijital çalışma alanlarını dönüştürecek yeni ürün ve çözümlerini de tanıttı. Lenovo, yeni oyun cihazlarına ek olarak, günümüzün son kullanıcılarının dinamik ve değişen ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmek için tasarlanan son teknoloji ürünü yeni araçları ve temel ürünleri görücüye çıkardı. Yeni monitör, yazılım ve aksesuarlar, sadece günümüzün uzaktan ve hibrit iş gücünün olanaklarını artırmak için değil, aynı zamanda departmanlar genelindeki operasyonları dijitalleştirirken işletmelerin karşılaştığı önemli sorunlara çözüm bulmak için tasarlandı. Lenovo’nun yaptığı araştırmalar, uzak iş gücünü ve küresel ekipleri yönetmenin CIO’lar için önemli bir görev olmaya devam ettiğini ortaya koyuyor.

Bu nedenle, yeni ürünler etkileyici işlem gücü, kullanıcıyı içine alan 3D ve gelişmiş güvenliği bir araya getiriyor ve birleşik, insan merkezli bir deneyim yaratıyor.

 

*Kullanıcıyı içine alan 3D görselleştirmelere ihtiyaç duyan profesyonel içerik üreticilerine yönelik olarak geliştirilen büyüleyici 27 inç, gözlüksüz, 2D/3D uyumlu bir monitör olan yeni ThinkVision™ 27 3D Monitör, kesintisiz 3D efektler ve gerçek zamanlı göz takip özellikleri sunuyor.

*Yeni Lenovo Kablolu VOIP Kulaklık ve Lenovo 2. Nesil Kablolu ANC Kulaklık, hibrit çalışma ortamlarındaki profesyoneller için hat içi çağrı kontrol kutusu, ikinci üründe sunulan aktif gürültü önleme ve popüler konferans platformlarıyla uygunluk gibi özellikleri bünyesinde barındıran yüksek kaliteli ses çözümleri olarak karşımıza çıkıyor.

*Uzaktan çalışma ve sürdürülebilirlik çalışmalarını desteklemeye yönelik bulut tabanlı Lenovo Cihaz Yöneticisi, cihaz filolarını verimli bir biçimde yöneten ve güç kullanımını optimize eden kapsamlı bir yapay zeka destekli enerji yönetim çözümüne sahip gelişmiş yeni özellikler sunacak.

 

*Yeni seriyi, gelişmiş ve konforlu taşıma kılıfları olan Lenovo ThinkPad Professional 2. Nesil 16 inç Sırt Çantası ve ThinkPad Professional 2. Nesil 16inch ve 14 inç El Çantası tamamlıyor.