Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

letgo oto+, Pilot Garage iş birliği ile Türkiye genelinde büyümeye devam ediyor 

Türkiye’nin en büyük ikinci el platformu letgo’nun araba alım satımını kolay ve güvenilir hale getiren iş modeli letgo oto+ hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. letgo oto+ son olarak, Türkiye’de 250'yi aşkın noktada TSE standartlarında oto ekspertiz hizmeti veren Pilot Garage ile işbirliği yaptı.  

letgo oto+, Pilot Garage iş birliği ile Türkiye genelinde büyümeye devam ediyor

Türkiye’nin en büyük ikinci el platformu letgo’nun araba alım satımını kolay ve güvenilir hale getiren iş modeli letgo oto+ hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. letgo oto+ son olarak, Türkiye’de 250’yi aşkın noktada TSE standartlarında oto ekspertiz hizmeti veren Pilot Garage ile işbirliği yaptı.  

İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Adana, ve Mersin’deki anlaşmalı Pilot Garage şubeleri ile ekspertiz hizmeti vermeye başlayan letgo oto+, Türkiye genelindeki operasyonlarını büyüterek müşterilerine birçok ilde hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde araç satma imkanı sunuyor.  

Türkiye’nin en büyük ikinci el platformu letgo, letgo oto+ ile büyümesini sürdürüyor. İlk merkezini İstanbul Maslak, ikincisini ise İstanbul Pendik’te faaliyete açan letgo oto+, TSE standartlarında oto ekspertiz hizmeti veren Pilot Garage ile iş birliği yaparak hizmet ağını genişletiyor. İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Adana, ve Mersin’deki anlaşmalı Pilot Garage şubeleri ile hizmet vermeye başlayan letgo oto+, müşterilerine birçok ilde hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde araçlarını değerinde satma imkanı sunuyor.

letgo oto+ müşterileri, anlaşmalı Pilot Garage şubelerine gelerek zahmetli ve uzun süren araba satış sürecini letgo oto+ merkezlerinde olduğu gibi birkaç saat içerisinde tamamlayabiliyor. Arabasını satmak isteyen müşteriler, letgootoplus.com veya letgo uygulaması üzerinden arabalarının bilgilerini girerek ön fiyat teklifi alıyor, ardından anlaşmalı Pilot Garage şubelerinden diledikleri tarih ve saat için randevu alarak ekspertiz merkezine davet ediliyor. Burada profesyonel eksperler tarafından gerçekleştirilen ücretsiz ekspertiz hizmeti sonrasında arabaya son fiyat teklifi sunuluyor. Eğer müşteri için de teklif uygunsa noter işlemlerine geçiliyor ve ödeme anında nakit olarak yapılıyor. Bu şekilde müşteriler arabalarını değerinde fiyatla, hızlı ve kolay bir şekilde satabiliyor.

Konu hakkında görüşlerini dile getiren letgo Araba Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdürü Tuluy Noyan,

“letgo oto+ olarak, Türkiye’nin farklı noktalarında operasyonlarımızı sürdürme hedefimizle hızla büyümeye devam ediyoruz. Pilot Garage gibi ikinci el araç sektöründe güvenilir ve kaliteli oto ekspertiz hizmeti veren ve sektörün kurumsallaşmasına öncülük eden bir şirketle güçlerimizi birleştirdiğimiz için mutluluk duyuyoruz. Araç alım satım sürecinde firmaların en şeffaf şekilde hizmet vermesi müşterilerin tüm süreci güvenli bir şekilde tamamlamaları açısından büyük bir önem taşıyor. Ekspertiz sürecinin güvenilir ve bağımsız bir ekspertiz firması tarafından, profesyonel bir ekibin öncülüğünde gerçekleştirilmesi tüm müşteriler için en doğru ve en güvenilir sonucu veriyor. Biz de ikinci el araç sektöründe kurumsallaşmayı destekleyen bir marka olarak bu iş birliği ile Türkiye genelindeki anlaşmalı Pilot Garage araç alım merkezlerimizle müşterilerimize şeffaf ve güvenli bir deneyim sunmaya devam edeceğiz” dedi.