Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

LG, Bu Yıl da Amundi Evian Şampiyonası’nın Resmi Sponsoru

LG Electronics (LG), bu yıl altıncı kez, dünyanın en prestijli kadın golf turnuvası olan Amundi Evian Şampiyonası'nın resmi sponsoru oldu.

LG, Bu Yıl da Amundi Evian Şampiyonası’nın Resmi Sponsoru

LG, Büyüleyici Yeni Filmi ve Sunduğu Eşsiz Kişisel Deneyimlerle Turnuva Katılımcıları için Mükemmelliğe Giden Yolu Tanıtıyor.

LG Electronics (LG), bu yıl altıncı kez, dünyanın en prestijli kadın golf turnuvası olan Amundi Evian Şampiyonası’nın resmi sponsoru oldu. LG, bugün başlayan ve 24 Temmuz’a kadar devam edecek olan Amundi Evian Şampiyonası 2022 boyunca, Evian Resort Golf Kulübü’nün seçkin atmosferinde LG SIGNATURE ailesinin en son ürünlerini sergileyecek. Golfte mükemmellik arayışıyla ilişkilendirilmekten gurur duyan LG, şık ve işlevsel tasarımın son teknoloji ile bir araya geldiği LG SIGNATURE ürünleri ile “sanatın özü” felsefesini sunmaya devam ediyor.

LG, bu yılki turnuvada, 5 numaralı delikte gerçekleşecek “Hole In One by LG SIGNATURE” gibi promosyonlar ve benzersiz mini yarışmalar aracılığıyla da yer alıyor. Mini yarışma kapsamında, oyun sırasında belirlenen deliğe atış yapabilen oyuncular, birinci sınıf bir LG SIGNATURE ev aleti kazanıyor. Bunun yanı sıra, ilk deliğin yanına yerleştirilen ve markanın ayırt edici, zarif tasarımını vurgulayan bir LG SIGNATURE Buzdolabı, oyuncuların mükemmel soğutulmuş içeceklerin tadını çıkarmasını sağlıyor. Ayrıca LG SIGNATURE OLED TV, Evian Resort’un sarayı olarak kabul edilen Royal Hotel’e yerleştirilecek ve yalnızca LG’nin kendi kendine aydınlatma teknolojisinin sağlayabileceği çarpıcı renkleri ve sonsuz kontrastı gözler önüne serecek.

COVID-19 kısıtlamaları nedeniyle en sevdikleri golfçülerini bir süredir yüz yüze göremeyen golf tutkunları için LG, LG SIGNATURE’ın marka elçileri ve en iyi kadın golfçüler arasında yer alan Ko Jin-young ve Park Sung-hyun ile bir imza etkinliği planlıyor. Buna ek olarak, LG kısa süre önce dünyanın 1 numaralı kadın golfçüsü ve LG SIGNATURE marka elçisi Ko Jin-young’un nasıl başarılı olduğunu gösteren kısa film “Road to Perfection (Mükemmelliğe Giden Yol)”ı da tanıttı. İlham veren film, izleyicilere en üst düzeyde başarılı olmak için gereken tutku, beceri ve toplam özveri hakkında bir fikir veriyor. Mükemmellliğe Giden Yol’u keşfeden ikinci bir film önümüzdeki ay vizyona girecek.

Sponsorlukla ilgili bilgi veren LG Electronics’in Küresel Pazarlama Bölümü Başkanı Lee Jeong-seok, “Amundi Evian Şampiyonası ile iş birliğimizi devam ettirmekten mutluluk duyuyoruz. Bu büyük turnuvada insanlara ‘zamansız anlar’ yaşatmayı ve lüks markamız ile profesyonel golf dünyası arasındaki doğal uyumu göstermeyi umuyoruz. Mükemmelliğe ulaşmak için bitmeyen çabası ve coşkusuyla zamansız bir değere ve işçiliğe sahip ürünler ortaya çıkaran LG, olağanüstü ürünler ve benzersiz marka deneyimleri sunmaya devam edecek” dedi.

‘Road to Perfection’ marka filmini izlemek için LG SIGNATURE’ın resmi YouTube kanalını ve Instagram hesabını takip edebilirsiniz: