Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

LG GX OLED TV, Galeri Tasarımıyla İç Mimarların Birinci Tercihi

İç Mimarların Tercihi: Galeri Tasarımlı LG GX OLED TV... İzleme keyfini artıran, daha fazla iç tasarım seçeneği sunan tasarımıyla...

İç Mimarların Tercihi: Galeri Tasarımlı LG OLED TV

Galeri Tasarımı LG OLED TV, duvara boşluksuz monte edilebilen ince formu, her tarza uyum sağlaması ve evlere bir sanat galerisi havası katmasıyla iç mimarların tercihi oluyor.

İçerisinde bulunduğumuz süreç ve “yeni normal” dönemiyle birlikte, insanlar evlerinde daha fazla zaman geçirmeye başladı. Bu yeni durumun sonuçlarından biri de, tüketicilerin ev dekorasyonuna ilgisinin artması oldu. Çünkü tüketiciler, günlük yaşamın merkezi olarak kabul edilen oturma odalarını yeniden dizayn etmeye heveslendiler. Günlük yaşamın merkezi denilen oturma odalarının merkezinde ise hiç şüphesiz; eğlence bilgi, sanal olarak da olsa sosyalleşme imkanı sunan TV’ler bulunuyor. Günümüzün TV’leri, büyük ekran boyutları nedeniyle, oturma odası dekorasyonunu oldukça zorluyor ve tüketicilerin alanlarından taviz vermesine neden oluyor.

Tüketicilerin dekorasyon özgürlüğüne kavuşmasına yardımcı olmak ve onlara daha fazla hareket alanı sağlamak için duvara boşluksuz olarak monte edilebilir TV’ler bir iç mimarın hayali olarak nitelendiriliyor. Wallpaper TV’den sonra bu kategoride yılın öne çıkan ürünü Galeri Tasarımı LG GX OLED TV olarak gösteriliyor. LG GX OLED TV, yerden tasarruf sağlayan ince bir form faktörünü, her türlü dekorasyon stiline uyan ve bu stile değer katan minimalist bir estetiği, birinci sınıf görüntü kalitesi ve son teknoloji LG OLED özellikleriyle birleştiriyor.

LG GX OLED, sadece harika bir TV olmakla kalmıyor, dekorasyonun çok yönlülüğünü de garanti ediyor; oturma odasına zarafet ve sanat katıyor, ev sahiplerinin ödün vermeden kendi dekorasyon zevklerini yansıtmalarına olanak tanıyor. Herhangi bir yaşam tarzına sorunsuz bir şekilde entegre olan LG GX OLED TV, minimalizm veya cesur renk kullanımı, geleneksel ya da çağdaş tarz veya kullanıcıların tercih edecekleri başka herhangi bir tarzda istedikleri yaşam alanını yaratmalarına yardımcı oluyor.

LG GX OLED TV, sade minimalist tasarımı, doku veya renkten bağımsız olarak her duvarda mükemmel bir uyum sağlıyor. Üstelik, ince, sofistike formu, muhteşem renkler ve inanılmaz kontrast sunmak için kendinden aydınlatmalı pikseller kullanan çarpıcı OLED ekranındaki görüntüler, tüm açılardan muhteşem bir netlikte görünüyor.

Duvara monte bir TV’nin en belirgin faydalarından biri olarak, odanın içinde açtığı alan gösteriliyor.

Duvara monte TV kullanıcıları, bir TV dolabı, raf veya eğlence ünitesine ihtiyaç duymadan, istedikleri şekilde alanlarının potansiyelini açığa çıkarabiliyorlar. LG OLED GX, kutu içerisinden çıkan özel askı aparatı sayesinde duvara boşluksuz olarak monte edilebilirken, duvara monte edilebilen TV modellerin çoğundan daha fazla yer tasarrufu sağlıyor. Çünkü ince çerçevesi, tüm gerekli bileşenleri akıllıca barındırıyor ve özel olarak tasarlanmış duvar askı aparatı sayesinde alan kaplamıyor. Duvara tam hizalı tasarımının kusursuzluğu, ortama anında değer katıyor, akışı iyileştiriyor ve yaşama alanına zahmetsizce uyum sağlıyor.

Gelişmiş ses için OLED GX, LG’nin sanatsal esintiler taşıyan Galeri Serisi TV’lerinin mükemmel ses (ve görsel) arkadaşı GX Soundbarı ile eşleştirilebiliyor. Soundbar, TV’nin minimalist estetiğini tamamlıyor ve aynı zamanda bir bütün olarak, duvara gömme şeklinde monte edilebiliyor. Alternatif olarak, kullanıcı isterse bir masa veya rafa da yerleştirilebiliyor. Her iki durumda da, zarif kombinasyon, mükemmel ses; üstün görüntü kalitesi ve yeni bir mekansal ve stilsel entegrasyon düzeyi ile olağanüstü bir ev eğlencesi deneyimi sunuyor.

Elbette LG’nin yeni nesil TV’nin sunduğu etkileyici bir başka avantaj daha var; filmleri, dizileri, spor karşılaşmalarını ve oyunları daha önce hiç olmadığı gibi gösterme yeteneği… TV’nin OLED panelinin kendi kendini aydınlatan pikselleri ayrı ayrı açılıp kapatılabiliyor; bu da görülmemiş siyah, doğal renkler, daha fazla kontrast ve gerçekçi ayrıntılar sağlıyor. Dahası, LG OLED GX; Dolby Vision IQ, Dolby Atmos ve Filmmaker Modu gibi ev eğlencesi deneyimini zenginleştiren özelliklerle ve harika bir dizi premium içerik sağlayan çeşitli video uygulamaları ile dolu olarak geliyor.

LG GX OLED TV, izleme keyfini artıran, daha fazla iç tasarım seçeneği sunan ve kullanıcıların oturma odasını geri kazanmasını sağlayan; ister “yeni normal” olsun, ister eski normale dönülsün, kullanıcıların bir TV’den beklentilerinin ötesini karşılayabilen benzersiz bir TV.