Sosyal Medya

Android

LG Beş Kameralı V40 ThinQ Modelini 3 Ekim’de Duyuruyor

LG, 3 Ekim'de bir sonraki lansman etkinliğine davet gönderdi ve gelecek olan şeyin sırrı kalmadı: LG V40 ThinQ yolda.

LG Kamera Sayısını Abarttı mı? Beş Kameralı V40 Modeli 3 Ekim’de Geliyor!

LG, Beş Kameralı V40 ThinQ Modelini 3 Ekim’de Duyuruyor. LG, 3 Ekim’de bir sonraki lansman etkinliğine davet gönderdi ve gelecek olan şeyin sırrı kalmadı: V40 ThinQ yolda.

LG Beş Kameralı V40 ThinQ Modelini 3 Ekim'de Duyuruyor

Herşeyden önce umarız, beş kamera beraberinde de kaliteyi getiriyordur. Ayrıntıların çok az olduğu, ancak davetin şifreli bir şekilde “Take 5” yazdığını ve bu da V40’ın daha önce söylendiği gibi beş kamerayla geleceğini söylüyor.

Beş kamera vurgusu muhtemelen, 3 kamera arka tarafta, 2 kamera ön tarafta olacak şekilde, toplamda 5 kamerayı ifade ediyor olabilir. LG daha fazla kamera ekleme eğilimini devam ettiren nadir şirketlerden birisi sayılabilir. 2015 yılında çıkardığı V10 modeli çoklu kamera setini benimseyen ilk akıllı telefon üreticilerinden birisi olmasını sağlamıştı.

Ancak o yıldan sonra ne olduysa, LG bu güne kadar bir tane ön kamera kullanmayı tercih etti. Görünen o ki Beş Kameralı V40 ThinQ modeli ile özüne dönüyor.

LG V40 ThinQ Modelinde Beş Kamerayı Nasıl Kullanacak?

Yine de LG’nin bu beş kamerayı tam olarak nasıl yerleştireceği ve kullanacağını henüz bilmiyoruz. Geleneksel olarak şirket, panoramik ultra geniş açılı bir “normal” geniş açılı fotoğraf makinesi eşleştirdi. Bu kurulum sektörde oldukça eşsiz kalıyor, bu yüzden bir tahmin yürütmem gerekirse; LG’nin ultra geniş ve normal lensi – tutmayı sürdüreceğini, ancak sektördeki herkesle rekabet edebilmek için bir telefoto lensi ekleyeceğini söyleyebilirim.

En azından umarız böyle olur. Zira Huawei’nin P20 Pro modelinde üç arka kamera gördüğümüzde; bu üçüncü kamera ek bir bakış açısı sağlamak yerine; düşük ışık performansını artırmak için kullanıldı.

Geniş açılı, geniş ve telefoto arasında geçiş yapabilen bir kamera çok daha çok yönlü bir çekim yapacaktır. Bu, V serisinin sinematik özlemleri dikkate alındığında özellikle dikkat çekicidir; geçen yılki V30, video kaydı sırasında düzgün bir yakınlaştırma efekti için kameralar arasında geçişi düzelten şık bir özellik sunuyor. Telefoto kamerayla da çok daha kullanışlı olacak.

Bu arada, ön taraftaki ikinci bir kamera portre modu selfies’lerinde daha iyi derinlik algılaması yapabilir veya kameraların geniş açılı yeteneklerini geliştirebilir.

Mysmartprice