Sosyal Medya

Android

LG V10 Türkiye’ye Geldi!

LG G4 ile yapmış olduğu üst seviye telefon çıkışını V10 ile sürdürmüştü. Şimdi ise LG V10 için de Türkiye lansmanı yaparaktan bu cihazı da ülkemizi getiriyor.

LG firmasının ürünleri genellikle sadece güncelleme sorunu ile akıllarda kalıyor. Şimdiye kadar G serisi sadece G3’tne fazla bir şekilde eleştiri alan firma G4 ile birlikte tekrardan güzel bir çıkışı yakalamış, Ardından da V10’u patlatarak iki üst seviye cihazla piyasaya giriş yapmıştı. Hali hazırda ülkemizde satılan G4’tyten sonra V10 için de lansman yaparak LG Türkiye’nin bu cihazı da ülke pazarını sokuyor.

Satış olarak Türkiye’den memnun olan firma G4’e göre oldukça benzer özelliklerin yanı sırada ekstra da bulunan V10 ile birlikte ekran kısayol gibi kullanılışlı deneyimler bulunmakta. Ayrıca güç tüketimi oldukça düşük olan bu ekran cihazı bekleme modundayken de size Tarih, Saat, Pil, Durumu ve hava durumu gibi detayları aktarabilmekte.

Teknik detayların hatırlayacak olursak toplam da 5.7” 2K değerindeki sahip olan IPS LCD ekranını yanında sıra yukarıda açıkladığı gibi 2.1” 160 x 1040 piksel çözünürlüğündeki ikinci ekranı da yer alıyor. Tıpkı G4 üzerinde olduğu gibi Qualcomm Snapdragon 808 ve Adreno 418’den gücünü alan cihazda 4GB RAM ve 64 GB depolama gibi birden çok detaylar bulunmakta. Fiyat olarak şuan da LG G4 için 2.000 TL civarındaki satın alınabilen LG G4 yerine V10 almak isterseniz 2.700 TL olarak belirlenmiş.