Sosyal Medya

Android

LG Android Güncellemelerini Hızlandırmak için ‘Merkez’ Kurdu

LG Software Upgrade Center. LG Android Güncellemelerini Hızlandırmak için 'Merkez' Kurdu. LG Software Upgrade Center Android Güncellemelerini Kendi Cihazları için Hızlandıracak.


LG Software Upgrade Center Hizmete Giriyor.

LG Software Upgrade Center, Android Güncellemelerini çok daha hızlı müşterilerine ulaştırmak istiyor.

Oreo LG G6 modeli için bu aydan itibaren başlıyor. Google ve çeşitli donanım iş ortakları tekrar tekrar değişme vaatlerine rağmen, konu Android güncellemeleri olduğunda oldukça yavaş hareket ediyorlar.

LG’nin kendi adına bu durumu değiştirmek için yeni bir güncelleme planı var. Güney Kore’deki AR-Ge Kampüsünde ” LG Yazılım Yükseltme Merkezi – LG Software Upgrade Center ” adını verdiği yeni bir merkez kurdu. Bu merkezle dünya çapındaki müşterilerine daha hızlı ve akıllı telefon işletim sistemi yazılım güncellemeleri sunmak istiyor.

LG Yazılım Güncelleme Merkezi ‘nin ilk işi ise; şu andaki amiral gemisi G6 telefonu için Android Oreo’nun yükseltmesinin sağlanması ve (bu yıl Mayıs ayında başlayacak olan LG G7 ) bu ayın sonlarında bu günceleme Kore’de başlayacak.

LG Software Upgrade Center hakkında  LG Electronics CEO’su Sayın Jo Seong-jin açıklamasında;

“Kararlı ve tutarlı güncellemeler, LG akıllı telefonların uzun ve güvenilir ömürleri olduğunu müşterilerimize gösterecek.”

LG, cihazlarını sürekli olarak daha hızlı bir şekilde destekleyebildiği ve işletim sisteminin daha fazla yinelemesi sayesinde diğer rakipleri arasından sıyrılma fırsatını daha fazla bulabilir. Ancak elini çabuk tutmalı.

LG