Sosyal Medya

Android

LG kavisli ekranlı yağmur damlası kameralı modelini gösteriyor

LG kavisli ekranlı yağmur damlası kameralı modelini gösteriyor. LG'nin bir sonraki modelindeki kamera düzeni oldukça ilginç görünüyor.

LG hem tutmanın rahat olacağı hemde bakmanın rahat olacağı bir sonraki modelini göstermeye başladı

LG kavisli ekranlı yağmur damlası kameralı modelini gösteriyor…

Özellikle yağmur damlası kamera düzeni kare ve dikdörtgen şekillerine alıştığımız şu günlerde alışılmışın dışında görünüyor….

Mobil Dünya Kongresi iptal edildiğinde, yeni telefon tanıtım takvimi yayına girmiş görünüyor ancak LG zaten yeni bir modele doğru ilerliyordu. Görünen o ki  bu gece başka bir telefon için “tasarım diline” geçiyor. Muhtemelen bu cihaz, G serisindeki bir sonraki girişi modelini temsil edecek. Hatırlatmak isterim ki; LG birkaç ay önce V serisindeki çift ekranlı V60 Thinq ile zaten güncellemişti. 

Bu yeni model ister G9 olarak adlandırılmış olsun ister olmasın en az iki farklı tasarım öğesine sahip olacak. Birincisi, ekranın kenarlarını Galaxy telefon gibi kıvrımlı “3D Arc Design” ve cihazın arkasını LG’nin hem göze daha hoş gelen hem de el altında daha rahat olduğunu iddia ettiği simetrik bir şekilde yerleştirilmiş yağmur damlası şeklindeki kamerası…

Kamera’da flaş lensin hemen üstünde ve yüzeyle aynı hizada yer alıyor. Akıllı telefonlarda gördüğümüz çıkıntılardan farklı bir tasarım olacak. Elbette minimalist bir yeni yaklaşım insanları diğer telefon markalarından uzaklaştırmaya yetecek mi bilemiyorum. Söylentiye göre de bu yeni model 15 Mayıs yeni bir marka yada model adıyla 5G’li ve Snapdragon 765 işlemciye satışa sunulacak. Ayrıntıları henüz bilmiyoruz ancak söylentilerin hızlanacağını varsayabiliriz.