Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

LG Soundbar Serisiyle Stadyumun Coşkulu Sesi Evlerde Yankılanıyor

Maç keyfini stadyum canlılığı ile sunan LG TV’lerin yanı sıra, mükemmel ses kalitesi ile öne çıkan LG Soundbar serisi Dolby Atmos ve DTS: X özellikleriyle futbol keyfini tamamlıyor.

LG Soundbar Serisiyle Stadyumun Coşkulu Sesi Evlerde Yankılanıyor

Tüm sporseverlerin kendilerini 2021 Avrupa Futbol Şampiyonasına hazırladığı şu günlerde, evlerde stadyum keyfini yaşamanın yolu iyi bir görüntü sisteminin ardından iyi bir ses yakalamaktan geçiyor. Maç keyfini stadyum canlılığı ile sunan LG TV’lerin yanı sıra, mükemmel ses kalitesi ile öne çıkan LG Soundbar serisi Dolby Atmos ve DTS: X özellikleriyle futbol keyfini tamamlıyor.

LG Electronics (LG), LG TV’leri tamamlayan ve bulunduğu mekana şıklık katan soundbar serisi ile hem gözlere hem de kulaklara hitap ediyor. Modern görüntüsüyle cazibe unsuru olan LG Soundbar serisi, yüksek kaliteli ses sunması, kolay bağlantı sağlaması ve AI özelliği ile, üstün bir ses sistemine en çok ihtiyaç duyulan 2021 Avrupa Futbol Şampiyonası döneminde mükemmel bir alternatif oluşturuyor.

Stadyumdaki Bir Fısıltı Bile Evlerin Salonlarında

LG Soundbar serisinde bulunan AI Sound Pro özelliği, ses ayarlarını o anda oynatılan içeriğe göre optimize etmek için içeriği otomatik olarak analiz ediyor. İçeriğin türüne bağlı olarak mükemmel netliğe sahip diyaloglar veya çok daha güçlü aksiyon ile her ayrıntının yakalanmasını sağlayan LG Soundbar serisi, en çekişmeli futbol maçlarında dahi, en ufak bir sesin bile izleyiciler tarafından rahatlıkla duyulmasını sağlıyor. Dolby Atmos ve DTX:S sayesinde olağanüstü üç boyutlu ses sunan LG Soundbar serisi, 4K doğrudan geçiş yoluyla Dolby Vision ile uyum sağlıyor ve gerçek sinematik ev görüntüleme için mümkün olan en iyi görüntü ve ses kalitesini sunuyor.

Telefon ya da Tabletten de Mükemmel Sese Ulaşmak Mümkün

Soundbar, artırılmış kullanıcı rahatlığı ve gelişmiş ses dönüş kanalı (eARC) ve Bluetooth da dahil olmak üzere, kolay bağlantı seçenekleri sunuyor. Ses sistemine Bluetooth bağlantısının yanı sıra, optik bağlantı, USB ya da HDMI kablolarını kullanarak kolayca bağlanılabiliyor.

LG Soundbar serisi, yüksek bant genişliği ile eARC, Dolby True HD ve DTS Master Audio gibi yüksek çözünürlüklü ses formatlarını eksiksiz şekilde desteklerken, Bluetooth akıllı telefon veya tabletten zahmetsiz, ultra kaliteli akışı kolaylaştırıyor. Böylelikle, 2021 Avrupa Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarını telefon ya da tabletlerinden takip etmek zorunda kalanlar da mükemmel sese ulaşabiliyor.