Sosyal Medya

Donanım

LG, Yeni 2020 LG Gram Dizüstü Bilgisayarlarını Duyurdu

LG 2020 model Gram Laptop Modellerinin İşlemcilerini Güçlendirdi

LG, Yeni 2020 LG Gram Dizüstü Bilgisayarlarını Duyurdu.

Üstelik 2020 modellerine WiFi 6 desteği de ekledi. Geleceğin WiFi standardı şimdi LG Gram Laptop’larda…

LG, Gram dizüstü bilgisayarlarının 2020 versiyonunu tanıttı ve yılın ilk ürünleri arasında; amiral gemisi 17 inçlik bir model, 14 inçlik ve 15 inçlik bir model ve 2’si 1 arada dönüştürülebilir bir model bulunuyor.

Daha önceki yenilemelerde olduğu gibi daha uzun pil ömürleri, yenilenmiş işlemci seçenekleri ile daha hafif ve daha taşınabilir özelliklere sahip olması sağlanmış. Yeni LG 2020 Gram Dizüstü bilgisayarları şimdi daha fazla performans ve daha fazla verimlilik vaat ediyor.

Dikkat çeken yenilikler neler?

Öncelikle yeni 2020 LG Gram Dizüstü bilgisayarlarında, Iris Plus grafikli ve 24 GB’a kadar çift kanallı DDR 4 RAM içeren ve 10. Nesil Intel Core İşlemciler kullanılıyor. LG, bu yılki modellerin grafik işleme gücünün iki katına sahip olduğunu ve video editörleri gibi oyunların ve kaynak yoğun uygulamaların sorunsuz çalışmasını sağlamaya yardımcı olabileceğini söylüyor.

WiFi 6 desteği…

Güncellenen cihazlar , öncekilerden daha hızlı ve daha iyi enerji verimliliği vaat eden yeni nesil WiFi standardı olan WiFi 6’yı da destekliyor . 17 inç ve 15 inçlik Gram’lerin yükseltilmiş bileşenlerini destekleyebildiğinden emin olmak için LG; önceki modellerde olduğu gibi 72Wh’le karşılaştırıldığında 80Wh ile daha büyük piller kullandı.

17 inç Gram, 16:10 en boy oranına sahip bir Geniş Dörtlü Genişletilmiş Grafik Dizisi (WQXGA) IPS ekrana sahipken, geri kalanı 16: 9 en boy oranına sahip Full HD ekranlara sahiptir. Bu arada, 2020 modelinde 2’si bir arada bir modelde yer alıyor. Selefinin sahip olmadığı ve 20 saatten fazla bir süredir çalışmaya devam edebildiği Thunderbolt 3 bağlantısıyla geliyor.

LG, yeni 2020 LG Gram Serisinin çıkış tarihini henüz açıklamadı, ancak 7 ile 10 Ocak tarihleri ​​arasında CES 2020’de cihazları gösterebilir.