Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

LG’den Esnek Duvar Kağıdı OLED TV!

LG, mıknatıs ile duvara yapıştırılabilen, 1mm kalınlığında ,esnek OLED TV'yi 2017 yılında satışa çıkarabilir.

LG, mıknatıs ile duvara yapıştırılabilen, esnek OLED TV’yi 2017 yılında satışa çıkarabilir.

Televizyonunuzu  poster gibi duvarınıza yapıştırmak ister misiniz? Bunun için fazla beklemek zorunda değilsiniz. Sızan belgelere göre, LG 2017 yılında, 1mm kalınlığında, esnek, duvara yapıştırılabilen  OLED TV’yi satışa çıkarabilir. Rapora göre 2017 yılında satışa çıkarılacak OLED TV modellerin listesi şöyle;

2017 LG OLED TV modelleri

OLED teknolojisi kullanılan televizyonda, iyi görüntü kalitesi sunmasının yanında, esnek ve ince olması en önemli özelliği. ağırlığı 1.9kg olan televizyonun kalınlığı 1mm. Televizyonu duvarınıza poster gibi yapıştırabildiğiniz gibi duvar üzerinden sökmekte çok kolay. Kavisli duvar üzerine de yapıştırılabilir.  Şirket geçen sene, konsept teknolojiyi duyurmuş bizde bu haberi sizlerle paylaşmıştık.

LG’nin Yeni Ürün Geliştirme Müdürü Tim Alessi, rapor hakkında sorulan sorulara “Şu anda 2017 ürün planları hakkında yorum yapmayacağız.” açıklamasında bulundu.

Sızan rapordan sonra, Las Vegas’ta gerçekleştirilecek CES 2017 fuarı beklenmeye başlandı. LG OLED TV için beklenen fiyat aralığı $10.000 civarında.