Sosyal Medya

Donanım

Logitech’te herkes için bir hediye var! 

Yeni yıl hazırlığının en güzel yanının mutluluğu paylaşmak olduğunu düşünen Logitech, sevdiklerini mutlu etmek için hediye arayışında olanlara farklı alternatifler sunuyor.

Logitech’te herkes için bir hediye var!

Yeni yıl hazırlığının en güzel yanının mutluluğu paylaşmak olduğunu düşünen Logitech, sevdiklerini mutlu etmek için hediye arayışında olanlara farklı alternatifler sunuyor.

Yılbaşı hediye listesinde; klavyeden mouse’a, kulaklıktan kameraya, tablet aksesuarlarından oyuncu ekipmanlarına çok sayıda ürün yer alıyor. Logitech’in geniş ürün portföyünde, lifestyle kullanıcılar, oyuncular, profesyonel kullanıcılar, Apple kullanıcıları ve ergonomik ürün arayışında olan kullanıcılar için aranan hediyeler kolayca bulunabiliyor.

Teknoloji meraklısı sevdiklerinize yeni yıl hediyeleri

K380 Multi-Device Bluetooth Klavye ile Pebble M350 Kabosuz Mouse’un rengarenk tasarımları ile yılbaşı hediyeleri renkleniyor. Logitech’in profesyonellere hitap eden MX Master Serisi‘nden MX Keys Mini Klavye ve MX Master 3S Mouse profesyonel kullanıcıların üretkenlik ve verimliliğini en üst seviyeye taşıyor. Cam dahil her yüzeyde çalışan MX Anywhere 3 Mouse, mobil çalışanlara hitap ediyor. Lift Vertical Ergonomik Kablosuz Mouse ve ERGO K860 Kablosuz Bölünmüş Klavye, yeni yılda yenilenerek sağlıklı bir çalışma alanı tasarlamak isteyenlere ergonomik bir hediye alternatifi oluyor. Görüntülü görüşmelerin yüksek kalitede gerçekleşmesini sağlayan Brio 500 Web Kamerası ve daha berrak ses deneyimi sunan Zone Vibe Kulaklık birçok profesyonelin tam donanımlı bir çalışma alanına sahip olmasını sağlıyor. iPad kullanıcılarının deneyimini bir üst noktaya taşıyan  Combo Touch Dokunmatik Panelli Klavyeli Tablet Kılıfı & Crayon Kalem özellikle Apple kullanıcılarının dikkatini çekiyor.

Oyunseverleri heyecanlandıracak hediyeler

Oyunseverlerin ihtiyaçlarına özel geliştirilen ürünleriyle dikkat çeken Logitech G, sevdiklerinizin oyun dünyasındaki deneyimini ileri boyuta taşıyor. G502 X serisi ürünler   G502 X Kablolu Oyuncu Mouse, G502 X LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Mouse ve G502 X PLUS Kablosuz Oyuncu Mouse, oyun oynarken hız ve konfor sağlıyor. Hız ve konforun bir diğer buluşma noktası ise G513 Clicky Klavye’den geçiyor. 

G915 Mekanik Klavye, LIGHTSPEED kablosuz teknolojisini, RGB aydınlatmayı ve benzersiz bir pil ömrünü ultra ince alüminyum kasada birleştirerek yüksek performans sağlıyor. Sayısal tuş takımı bulunmayan Logitech G915 TKL Mekanik Klavye, kompakt yapısıyla güç ve performansı birlikte sunarken G305 LIGHTSPEED Kablosuz Mouse’un sektör öncüsü HERO sensörü, kullanıcılarına en yüksek oyun performansını vaat ediyor. Logitech G tarafından geliştirilen en hafif ve en hızlı profesyonel oyuncu mouse’u Logitech G Pro X Superlight, siyah, beyaz ve pembe renkleri ile oyuncuların gönüllerinde taht kuruyor. Pro Serisi’nin diğer üyeleri, Logitech G PRO X Wireless Oyuncu Kulaklığı, PRO Kablosuz Kulaklık ve Logitech PRO Klavye de oyun performansını arttıran ürünler arasında yerini alıyor.  Logitech’in en yeni koleksiyonu Aurora’da yer alan G735 Kablosuz Oyun Kulaklığı, G715 Kablosuz Oyun Klavyesi, G713 Oyun Klavyesi ve G705 Kablosuz Oyun Mouse’u kadın oyuncuların ihtiyaç ve beklentilerini karşılamanın yanı sıra eğlenmek için oynayan bütün oyunseverleri mutlu edecek hediye seçeneği oluyor.