Sosyal Medya

Donanım

Logitech’ten Mac kullanıcılarına özel klavye ve mouse

Logitech’ten Mac kullanıcılarına özel klavye ve mouse. Logitech MX Master 3 ve MX Keys, Mac’e özel tasarlanmış yeni versiyonuyla Apple dostu.

Logitech’ten Mac kullanıcılarına özel seri:

Efsane tasarımıyla MX Keys klavye ve MX Master 3 mouse…

En çok satan Master serisi Logitech MX Master 3 ve MX Keys, Mac’e özel tasarlanmış yeni versiyonuyla Apple kullanıcılarına hitap ediyor.

Yaratıcılığı ve üretkenliği artıran ürünleriyle kullanıcıların farklı ortam ve mekanlarda rahatça çalışmasını sağlayan Logitech, Mac kullanıcılarına özel hazırladığı MX Master 3 ve MX Keys’i duyurdu.

Mac kullanıcıları için optimize edilmiş üstün performanslı MX Master 3 mouse ve MX Keys klavye, Logitech’in en çok tercih edilen ürünlerine yeni bir soluk getirmenin yanı sıra Mac ve iPad kullanıcılarının çalışma ekosistemini profesyonelleştiriyor.

Mac kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran ürün ve teknolojiler geliştirerek potansiyellerini en yüksek seviyede ortaya çıkarmalarına katkı sağlamayı amaçladıklarını belirten Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Birol Sülük, “Master serisi gerçekten özel bir seri. Tasarımıyla olduğu kadar işlevselliği de çok üst seviyede. Yapılan eklemelerde Apple estetiğini ve kullanıcıların ihtiyaçlarını göz önünde bulundurduk. MX Master 3 ve MX Keys ile Apple kullanıcılarına en iyi deneyimi sunmak istedik. Sonuç ise hayal ettiğimizden çok fazlası.” dedi.

Çok özel bir mouse: MX Master 3

Mac’e özel geliştirilen kablosuz mouse MX Master 3, Mac ve iPad’leri; hassas tıklama, süper hızlı mod, yeni nesil sessiz geçişler yapan manyetik hızlı scroll gibi Master serisinin imza niteliğindeki özellikleriyle güçlendirmek için tasarlandı. Dikkatle şekillendirilmiş ödüllü ergonomik formu, uzun süreli çalışma durumunda kullanıcıların elini ve bileğini destekleyecek yapıda ve ihtiyaç duyulan konforu sunacak şekilde tasarlandı. Logitech Options aracılığıyla sunulan kişiselleştirme seçeneklerine ek olarak, popüler yazılım, tasarım ve ofis uygulamaları için hazırlanan profiller de kullanıma hazır şekilde mouse’la birlikte sunuluyor. Mouse, PhotoShop tasarımları üzerinde çalışırken cam dahil tüm yüzeylerde kullanılabilen ve 4.000 DPI yüksek hassasiyetli Logitech MX imzalı Darkfield sensörüne sahip. Adobe, Google Chrome, Safari ve sayısız diğer özelleştirme seçenekleri için iş akışını optimize ediyor. Ayrıca tam şarjla 70 güne kadar dayanabilen, üç dakikalık hızlı şarjla tam gün kullanım süresi sağlayan bir bataryaya sahiptir.

En akıllı klavye: Logitech MX Keys

Dünya’nın en gelişmiş klavyesi Logitech MX Keys’in akıllı ışıklandırmayla donatılmış tuş aydınlatması; kullanıcının ellerini algılıyor ve ortamın aydınlığına bağlı olarak klavye aydınlatmasını otomatik olarak ayarlayarak Mac kullanıcılarının yazı yazma deneyimini kusursuzlaştırıyor. Mac için optimize edilmiş bir yazılıma sahip olan MX Keys, USB-C hızlı şarjına sahip olmanın haricinde Macbook, iPad veya iPhone cihazlarınız arasında tek tuş ile geçiş yapmaya da imkan veriyor.