Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

LOKI 2. Sezonuyla Geri Döndü, Sadece Disney+’ta!

Marvel evreninin en ünlü kahramanlarından olan Loki, heyecan dolu hikayesine kaldığı yerden devam ediyor. ‘Avengers: Endgame’de yaşananların sonrasını anlatan dizi, 2. sezonunun ilk bölümüyle bugünden itibaren Disney+’ta izlenebiliyor.

ŞOK EDİCİ SEZON FİNALİNİN ARDINDAN ‘LOKI’, 2. SEZONUYLA GERİ DÖNDÜ!

 

MARVEL STUDIOS’UN İMZA YAPIMLARINDAN OLAN DİZİ YENİ SEZONUYLA BUGÜNDEN İTİBAREN SADECE DISNEY+’TA

 

Marvel evreninin en ünlü kahramanlarından olan Loki, heyecan dolu hikayesine kaldığı yerden devam ediyor. ‘Avengers: Endgame’de yaşananların sonrasını anlatan dizi, 2. sezonunun ilk bölümüyle bugünden itibaren Disney+’ta izlenebiliyor. Tom Hiddleston’ın ikonik Fesatlık Tanrısı Loki’nin maceralarının anlatıldığı dizi, her cuma yeni bölümleriyle seyircilerle buluşmaya devam edecek. 

 

Uzay ve zaman arası çıktığı yolculukta kendini büyük tehlikelerle karşı karşıya bulan Loki, 2. sezonuyla bugünden itibaren Disney+’taki yerini aldı. Michael Waldron’un yaratıcısı olduğu ve Marvel Studios’un imza yapımlarından olan ‘Loki’, yeni sezonunun ilk bölümüyle bugün izleyicilerle buluşuyor.

Şok edici sezon finalinin ardından dizi, Loki’nin kendisini Zaman Değişim Otoritesi’nin ruhu için verilen bir savaşta bulmasıyla kaldığı yerden devam ediyor. Loki, Mobius, Hunter ve B-15’le birlikte yeni ve geri dönen karakterlerden oluşan bir ekiple beraber birlikte yola çıkıyor. Loki, Sylvie’yi, Yargıç Renslayer’ı, Bayan Minutes’i ve özgür irade ile görkemli bir amaca sahip olmanın ne anlama geldiğine dair gerçeği bulmak için sürekli genişleyen ve giderek tehlikeli hale gelen çoklu evrende yol alıyor.

Tom Hiddleston’ın yeniden Loki olarak karşımıza çıktığı dizide oyuncuya Sophia Di Martino, Gugu Mbatha-Raw, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero, Rafael Casal, Tara Strong, Kate Dickie, Liz Carr, Neil Ellice, Jonathan Majors, Ke Huy Quan ve Owen Wilson eşlik ediyor. 6 bölümden oluşan dizinin 2. sezonunun yönetmenliğini Justin Benson ile Aaron Moorhead, Dan DeLeeuw ve Kasra Farahani üstleniyor.

 

‘Loki’, çoklu evrende hız treni deneyimi yaşatacak soluksuz maceralarıyla bugünden itibaren sadece Disney+’ta…