Sosyal Medya

Mobil

Lumia 850 Göründü

Microsoft’un yeni giriş ve orta seviye telefonu Lumia 850 sızdırıldı. İşte Microsoft Lumia 850’nin özellikleri.

Windows 10 Mobile çalışmalarının sonuna gelmesi ile yeni amiral gemisi modellerini geçtiğimiz aylarda tanıtan Microsoft, şimdi yeni modelleri üzerinde çalışmaya devam ediyor. Bir süre önce render görüntüleri ortaya çıkan Microsoft’un yeni orta seviye akıllı telefonu Lumia 850 ise bugün ortaya çıktı.

Selfie odaklı Lumia 850, başarılı özellikler ile gelebilir!

Özelliklerini sıralamaya başlamadan önce tasarımına değinecek olursak, önünde LED flaş ve diğer yeni Lumia modellerine kıyasla daha kıvrımlı köşeleri ile dikkat çeken Lumia 850, son sızıntılara göre Android tarafında Sony Xperia C5 ile rekabet edebilir.

01-lumia-850

Geçmiş sızıntılarda 5 inç HD ekran, Snapdragon 410 işlemci gibi özellikler ile karşımıza çıkan Lumia 850 için son sızıntıda daha güçlü özellik iddialarında bulunuldu. Söylenenlere göre 5.7 inç Full HD ekran, Qualcomm Snapdragon 617 işlemci gibi özellikler ile duyurulabilecek Lumia 850, Lumia 950 XL için uygun fiyatlı bir alternatif olabilir.

Ayrıca ikinci bir sızıntı ile renk seçenekleri ortaya çıkan Lumia 850, siyah, gri, altın ve beyaz renk seçenekleri ile ile gelecek.

Hakkında iptal edildi ya da çok yakında duyurulacak gibi iddialar olan Lumia 850’nin duyurulacağı tarih hakkında kesin bilgi henüz mevcut değil.